У луцькому «ПортСity» відбулись протипожежні навчання. ФОТО

0
2
У луцькому «ПортСity» відбулись протипожежні навчання. ФОТО
У луцькому торгово-розважальному центрі «ПортСity» спільно Головним управлінням ДСНС у Волинській області пройшли навчання та комплексні тести систем протипожежного захисту з одночасним тренуванням пожежно-рятувальних підрозділів та працівників ТРЦ з пожежної безпеки.

Подія відбулась сьогодні, 17 травня, на території центру. Навчання розпочались з повідомлення на пульт чергового ДСНС про загорання в кінокомплексі Premier City та паркінгу ТРЦ. Спрацювала пожежна сигналізація комплексу. На виклик виїхали:
- 3 пожежних автомобілів,
- більше 40-а пожежних рятівників,
- спеціальна пожежна техніка,
- машини швидкої допомоги.

Працівники ТРЦ за лічені хвилини евакуювали усіх присутніх відвідувачів та працівників. Рятувальники швидко дістались у середину та перевірили 3 поверхи. Показали, як обладнана протипожежна система у «ПортСity», де знаходяться виходи для евакуації та вогнегасники.

На території ТРЦ лунала сирена та повідомлення про пожежу, вимкнули ескалатори та закрили доступи до вогненебезпечних об'єктів. Усі шляхи для швидкого виходу з приміщення були відкриті для відвідувачі, на кожному поверсі є плани евакуації.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні