На польсько-українському кордоні помер чоловік

1
2
На польсько-українському кордоні помер чоловік
На пункті пропуску «Угринів – Долгобичув» помер чоловік.

Це сталося вночі, 16 травня, - повідомляє УНН.

«Чоловік пройшов перевірку на українській стороні, а вже на польській йому стало зле. На місці інциденту працювали медики, однак врятувати життя чоловіка не вдалося», - повідомили у прикордонному загоні.

Чоловік перетинав кордон на легковому авто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАМ І ЗДОРОВА ЛЮДИНА МОЖЕ ПОМЕРТИ... ЇХАЛИ НА МІЖНАРОДНУ НАУКОВУ КОНФЕРЕНЦІЮ. ПОЛЯКИ ХАМЛЯТЬ.БУС НА ЯМУ, СКАЗАВ ПОЛЯК, ЯК ТАК ,ЩО ВИ НІЧОГО НЕ ВЕЗЕТЕ. ПРОЙШЛИ ЧЕРЕЗ ПРИНИЖЕННЯ І ЗАПІЗНИЛИСЬ НА КОНФЕРЕНЦІЮ. А РОЗЛЮЧЕНИЙ ПОЛЯК НАВІТЬ НЕ ВИБАЧИВСЯ. А ВСЕ ЛЮТУВАВ ,ЩО НІЧОГО НЕБУЛО ЗАБОРОНЕНОГО. НА ЗВОРОТНЬОМУ ШЛЯХУ ПРОСТО СТОЯЛИ 7 ГОД.,БО ПАНИ НЕ ПУСКАЛИ. ЦЕ ВСЕ НА УСТИЛУЗЬКОМУ ПЕРЕХОДІ...ЛЮДИ З СУСІДНЬОГО РЕЙСОВОГО АВТОБУСА ЗАПІЗНИЛИСЬ НА ЛІТАК. ЛЕТІЛИ НА ПОХОРОН ДОНЬКИ В ШВЕЦІЮ. ЇХ ЛЬОДЯНИМ ГОЛОСОМ ГНАЛИ В АВТОБУС. ПРАЦІВНИК ПОЛЬСЬКОЇ МИТНИЦІ ЯК НАВІЖЖЕНИЙ КРИЧАВ СЯДЬ ДО БУСУ.ЖІНКУ ВІДКАЧУВАЛИ. ОДНЕ ПИТАННЯ:ХТО КОМПЕНСУЄ МОРАЛЬНІ ТА МАТЕРІАЛЬНІ ЗБИТКИ?.. МИ - НЕ БИДЛО !!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні