--> Панянки, які займаються бодібілдингом, виглядають нежіночно, - волинська спортсменка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Панянки, які займаються бодібілдингом, виглядають нежіночно, - волинська спортсменка

3
-3
Панянки, які займаються бодібілдингом, виглядають нежіночно, - волинська спортсменка
Волинська спортсменка Богдана Постолюк каже, що жінки, які професійно займаються бодібілдингом, виглядають нежіночно.

Богдана Постолюк додає, що втрата жіночності – явище не тільки тілесне, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

"Інша справа в професійному бодібілдингу, тут важливо відокремити фітнес від саме бодібілдингу. Жінки, які займаються останнім, виглядають уже не жіночно, але коли мова йде саме про цю категорію. Всі інші в міжсезон виглядають доволі таки жіночно», - пояснює спортсменка, зазначаючи, що якщо жінка народилась жінкою, то їй потрібно розвивати свою жіночу природу", - каже спортсменка.

Чимало дівчат, які активно тренуються чи просто відвідують «тренажерку» задля задоволення, потрапляють під шквал критики, мовляв, «стають чоловіками», «втрачають жіночність», «тягають залізо, а їм ще ж дітей родити». Богдана вважає, що перших від других варто відмежовувати, адже, просто ходити в спортзал і займатись професійно – абсолютно різні речі.

«Люди, які не розуміються в цій справі, таке говорять. Фізичні навантаження тільки позитивно впливають на організм, коли навантаження правильно підібране і складена грамотна програма тренувань. Дівчата не втратять жіночності, а навпаки розвинуть її.

«Це не має ніякого стосунку з видом діяльності. Але більшість жінок у сучасному світі, і тим більше в Європі, перебрали багато чоловічих якостей на себе. Так наразі побудоване суспільство, або ж чоловіки забули свої завдання і тоді жінки мають їх замінити. У всякому разі кожен розуміє і бачить цей світ по-своєму. Найкраще, на мою думку, знайти баланс у всьому, чим людина займається, але це складно і зазвичай у свідомих людей на це може піти все життя, а не дуже свідомі просто живуть і не думають багато. Що кому краще – вирішувати кожному особисто!», - додала Богдана Постолюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По-перше, це не просто заняття спортом, а це культура, мистецтво. Будівництво тіла. А по-друге, на смак і колір - товариша нема. Комусь подобаються такі жінки, а комусь ні.
Відповісти
Ідеальна жінка: не скаже - йди кістку розрубай бо не можу, або викинь сміття бо не подужаю, та й з 20 кг картоплі + ще парочку сумок продуктів сама принесе з базару,... правда, вже не особливо й накричиш на неї, а то ще кувиркне через плече
Відповісти
більше схожа на якусь коричневу перекачану какашку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні