У Луцьку водій на «бляхах» напаскудив край дороги. ВІДЕО

17
-6
У Луцьку водій на «бляхах» напаскудив край дороги. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Потебні водій автівки на єврономерах викидав сміття під табличкою із "забороною".

Інцидент трапився вранці у середу, 16 травня. Про це написав Ілля Токаренко і виклав відео інциденту на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Це відео скинув сьогодні мій товариш. Вибачте на слові, но "це абзац". Це не чиновник, не депутат, а проста людина яка в проміжках між засудженням влади, просто викидає сміття під табличкою з "забороною". Ранок, виїзд з вулиці Гречаної на Потебні біля 14 школи", - йдеться у дописі.

"Навіть на зауваження, він залишає пакети з сміттям і шукає виправдання. Можливо як би і були поодинокі випадки, можна би було і не торкатися цієї теми, но вибачте в нас це вже масове явище. Смердить у Луцьку? До вас не пахло!", - додав Ілля Токаренко.

Автор відео запитав у лучанина, чому він викидає сміття там, де це заборонено. Проте на зауваження чоловік не реагував, сказав, що він неподалік живе.

"Скажіть, хай тут смітники поставлять, а то на свята тут гори. А де приватному сектори викидати?", - відповів на зауваження лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бидло на ЄВРОБЛЯХАХ. Асиметрія- до викорінення!!!((
Відповісти
На "укробляхах" аналогічно!
Відповісти
Викинути собі під ліжко,а не під чужий забор..Ганьба!
Відповісти
Ключове, я так зрозумів, "на бляхах". Науково доведено, що водії "на бляхах" паскудять більше, частіше, паскудніше. "Бляхи" - головний показник. Придбай авто "на бляхах" і одразу ж почнеш паскудити.
Відповісти
99% бляхарів - бидлоття!!!
Відповісти
Я б сказав 99,9
Відповісти
блін, аналітики і знавці "бляхарів", що ви вмієте крім обзиватися? чи може в країні люди мають де заробити нормальні гроші на машини не на "бляхах"? чи може вітчизняний виробник робить дива й прорив у автопромі? не ліпіть ярлики. бо до вас поки що пасує тільки один - балаболи.
Відповісти
Заробітки людини НАПРЯМУ звязані з його в т.ч. загальним розвитком. Друге-якщо твої батьки дали як наслідок ТАКУ країну, вони ж її і формували у минулому. Тепер маєш те, що ТВОЇ батьки «творили»! Чи може вони думали, коли тебе планували, що хтось інший буде за тебе платити усюди? (( Ось тому і.... Да: а тепер скажи чому я повинен їздити на «розмитненому» авто, частина коштів звідки в т.ч. пішли на твоє ліниве життя, а ти на смердючій, засмічуючій середовище євроблясі за штуку? Розумніший?- ну раз так, то чому не заробляєш!?((
.........
Підтримую відсоток КРЕТИНИЗМА серед т.н. водіїв на євробляхах, він дійсно близький до 100%, і тому повинен бути ЛІКВІДОВАНИЙ разом із залізним непотрібом!
Відповісти
Свідомий, ну так подай у суд на "євробляхи". КРЕТИНИЗМ сидить в твоїй мазохістській сутності. Ті "євробляхарі" через громадські організації воюють не за легалізацію авто, а за хочаб розмитнення на рівні європейських країн, живучи в найбіднішій країні європи. За дітей твоїх думають, щоб в майбутньому діти витрачали ті корупційні надвиплати, подорожуючі, будуючи будинки! В мене друг купив 10-ть років назад квартиру за 60 000 долларів, так що йому тепер вимагати підвищення цін на нерухомість?
Відповісти
А ти в цьому впевнений?
Відповісти
бляхи - не показник. а упитий вася на жигулю роздовбаному, а мажор на дорогій салонній іномарці - не можуть бути бидлом на дорогах? чи до цих блях такого не було? кожен має машину, яку може собі дозволити. у мене от не на бляхах наприклад. і шо далі? людиною головне бути.
Відповісти
там складають сміття мешканці прилеглих будинків, два рази на тиждень його звідти забирає сміттєвоз якій оплачується з кишені цих мешканців.
Відповісти
Проживаю зовсім поруч ,після перенесення кінцевоі зупинки маршрутки 9 на цьому місті були встановлені контейнери , і все було чисто і цивілізовано.Але вони років з 5 як якимось чином пропали , то куди людям з густо населеного приватного сектора носити сміття ?
Напевно пенсіонер не понесе сміття до найближчих контейнерів ,які знаходяться по вулиці Даньшина або в район Дпз .
А автор нехай краще запитав би про буквально напередодні анонсовані розділ ні контейнери для сміття заступником міського голови , тут на цьому місці жителям і пара штук звичайних стали б у пригоди .
Відповісти
Всі на бляхах кароокі на 99% сам досліджував, причина скоріше в карооких , що купують бляхи... Тут ще потрібно в знаках зодіаку провести дослідження, Венера стала навпроти Юпітера і всі козероги з карими очима на бляхах вирішили викидувати сміття де попало.
Відповісти
А за "бляхи"? Жаба душить, бо купили товар з великою переплатою. Хай буде "жигуль", але на реєстрації, ніж "бляха". Він набагато екологічніший. Земноводне душить.
Відповісти
ти зовсім недалекий. пшеки і шпротоводи голоті з полісся тюхають авто-трупи, які аби завелись і проїхали 100 км, а вони тішаться як дитинка шоколадці. Жига набагато безпечніша, вона хоч тримається купи, не чадить як ікарус, і гальмує всіма колесами.
Відповісти
Автори статті - ви не правильно робите акцент в назві! При чому тут бляхи? Якщо водій не має совісті і по своїй натурі він "велика рогата худоба ", то хай він їздить на українських, американських чи "космічних" номерах він буде смітити, паркуватись не за правилами і т. д....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні