--> Маршрутки можуть не зупинятися мамам з колясками: реакція волинян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Маршрутки можуть не зупинятися мамам з колясками: реакція волинян

5
-2
Маршрутки можуть не зупинятися мамам з колясками: реакція волинян
Волиняни влаштували суперечку у соцмережі Фейсбук через заяву начальника управління транспорту та зв'язку Луцькради Віктора Кукішева, який сказав, що водії луцьких маршруток мають право не везти матерів із дитячими візочками.

Думки волинян розділилися. Одні обурені такою заявою і вважають, що це дискримінація. Натомість інші стверджують, що маршрутка не призначена перевозити дитячі візочки і це небезпечно у випадку аварії.

Нагадаємо, начальник управління транспорту та зв'язку Луцькради Віктор Кукішев заявив, що водії луцьких маршруток мають право не везти матерів із дитячими візочками.

Олена Коришко А мені цікаво якщо мамі з дитиною треба поїхати на огляд до лікаря,а грошей на таксі немає.Що робити тій мамі????Люди не будьте такими жорстокими всі тільки думають за свої жопи.

Olya Olishevska Цікаво як в одній руці тримати дитину, а в другій коляску, і ще спробувати запхатись з цим багажем у маршрутку. Так сказала людина, у якої, певно дітей не було й не буде

Людмила Козак А що, у маршрутчиків, посадовців, та і зрештою незадоволених, дітей немає?! Немає, то будуть, а якщо можна добиратись лише маршрутками? Чи мами то вже інша категорія людей? Звідки береться така дурість!?

Люба Дубік В цивілізованих краінах автобуси які пристосовані навіть до інвалідських візків.А нашим вже діти заважають.А потім плачетесь що ненароджують дітей.

Olga Grauzs А нікого не цікавить, що маршрутка не призначена перевозити дитячі візочки з дітьми? Це просто небезпечно у випадку аварії. Так що вважаю це цілком зрозуміло і закономірно. Інша справа що тролейбуси теж не пристосовані, але то вже питання до комунального транспорту

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Це дискримінація, - луцька депутатка про скандальну заяву чиновника

Nadiya Bohajchuk Заважають і навіть дуже, але що ім робити вибору немає. Через це повинні іздити по місту автобуси комфортабельні сучасні, тоді буде зручно мамам з візками і іншим посажирам що спішать на роботу. Ті старі маршрутки розвалюхи всім надоіли , тільки влада цього не бачить.

Татьяна Варченко Якби був спецтранспорт для мам з візочками, тоді можна було б дорікати, щоб іздили на цьому транспорті (типу: не подобається - сідай в таксі). А так, у нас громадський транспорт ЗАГАЛЬНОГО користування і мама у візочку везе такого самого громадянина України, як той, що невдоволений, бо йому мало місця. Можливо, що і дитинка цим не вдоволена, але вона ще не иоже цього сказати. Будьте толерантні до людей і буде вам щастя.

Andrey Filatov В країнах з цивілізованим відношенням до співгромадян створюють належні умови для нормального і комфортного життя. У нас же чиновник готовий адаптувати співгромадян до недомаршруток та недокультури рівня водія, що відмовився везти маму з візком. Така особа не здатна розвинути розвиток транспортної системи міста на благо містян

Oksana Kuramshyna Апупєть! І що воно, те кукішев там робить, таке мудре??? Воно взагалі розуміє, що таке мати дитину в сучасних умовах? Його самого, напевно, мати одразу дядьком народила! Всім селом за ноги тягли!?

Natalia Kuzniecowa То так принизити.мам.з діточками?ку..ва. як можна.в державі.де смертнсть більша.за народжуваність...взагалі.мами з дітьми.в візках.в першу чергу.так.як.в Євро пі..

Eduard Samchuk Читайте постанову КМУ №1184 п.76 -Багаж повинен бути розміщений так,щоб не заважати вільному проходу пасажирів уздовж салону автобуса та не блокувати доступ до основних і аварійних виходів.

Мізюк Леся В мене виникає питання: а Віктор Кукішев коли небудь їздив на маршрутках, та й ще з дитиною в колясці? Звичайно що ні, в нього є автомобіль і він немає поняття як це їхати з дитиною наприклад з ЛПЗ чи з іншого будь якого району нашого міста в поліклініку що знаходиться на вул.Чорновола чи в обласну дитячу лікарню. А далеко не кожна сім'я може їздити на таксі, чи мамам з калясками потрібно ходити пішки?

Інна Слива Та щоб його діти і внуки так їздили, як матері з дитячими візочками,тоді може б думав що каже!!!!
І спочатку нехай це з їх вагітності почнеться,бо вагітним теж не солодко в його смердючих маршрутках з хамами водіями.

Юлія Блажко А мамочки з каляску та може ще на таксі будуть їздити,бо ж отримують ааааж 800 гривень щомісячно на малятко.Знущання...

Виктория Косаревич Що вже говорити про людей на інвалідних візках... Головне побільше грошей !!!

Вікторія Майструк Це що вже за дурдом, куди світ котиться, ну канєшно в нас тільки влада за своі сраки думають. А що ім до простих людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яка влада,такий перевізник...більше нічого додати!
Відповісти
Це нагадує відповідь французької королеви Марії-Антуанетти голодним селянам Франції: "Якщо в них немає хліба,нехай їдять тістечка": фраза, яка стала символом відірваності монархів від проблем народу. Це ж треба тримати в апараті ради такого!!! Ганьба!!! Це пляма на усе місто. Романюк його вишвирнув би за 5 хвилин, як вишвирнув пяного Давидова.
Відповісти
Віктор Кукішев-..а про людей коли думати будите..може Ви перепрацювались звільніть місце здавомислюючим людям!!!
Відповісти
Eduard Samchuk Читайте постанову КМУ №1184 п.76 -Багаж повинен бути розміщений так,щоб не заважати вільному проходу пасажирів уздовж салону автобуса та не блокувати доступ до основних і аварійних виходів.....Едуард якщо для вас ваші діти це багаж, то ким є ви?
Відповісти
А вимагати від місцевої влади нормальні пристусовані маршрутки як для інвалідів так і для мам з колясками слабо? Доки ми будемо їздити в цих малогабаритних жестяних банках, як шпроти? Мені здається взагалі немає що обговорюти, треба нарешті діяти. Підняли ціну за проїзд, то мають і умови ліпші створити! А ми, прості смертні, лише вміємо "возмущатись", а висунути цілком обгрунтовані вимоги невміємо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні