У Луцьку водійка учбового «Ланоса» стукнула автівку і втекла

6
-1
У Луцьку водійка учбового «Ланоса» стукнула автівку і втекла
У Луцьку на проспекті Відродження водійка учбового авто «Ланос» втаранила легковик і втекла.

Це сталося 15 стравня, - пише у Фейсбук Олег Білас.

«Сьогодні 16.10 на Відродження 26 біля Протезиста моє припарковане авто пошкодив учбовий Ланос сірого кольору номер ас6080ве з наклейками учбова машина. Оглянувся по сторонам і втік з місця ДТП, за кермом була дівчина є свідки ДТП. Хто знає, де знайти цю учбову машину чи учителя підкажіть, будь ласка», - йдеться у дописі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не скигли, не шукай, а то я думав пів машини відвалило
Відповісти
Вийди з тролейбуса! А коли запобиш на хоча б проїзд у маршрутці, не простоюючи за субсидією, почнеш цінити чуже майно!
Відповісти
Можу уявити яких дітей народить ця «людина» жіночої статі!!!(( Нажаль, жінка та кермо, це часто несумісні поняття. Створення заторів, тормознута реакція, ніс на капоті і нікого поряд не бачу, ..., аварії, неможливість адекватно мислити...., - усе це ПОВИННО стати поштовхов змінити правила здачі ПДР та ВОДІННЯ для жінок в сторону підвищених вимог!
Відповісти
Передивись новини і порахуй скільки аварій створюють чоловіки,а скільки жінки,а тоді пиши свої висновки!!!
Відповісти
Статистика підвищеної аварійності саме на стороні жінок. Гірше того, тупі наїзди на людей, в бари, ін.приміщення, це перший показних, який має стати першопричиною спрямування дій влади на перегляд «жінка за кермом»! Щодо статистики добавлю- вона була б в рази вищою, але в цьому заслуга не жінок, а тих водіїв, які передбвчують, утікають від аварій. Нажаль це факт
Відповісти
Тобто, коли жінка за кермом інші водії передбачають і утікають від аварій,а коли чоловік, ні!? А чому ? З чоловіками хочеться потрапити в аварію??? Ви явно ображені на жінок.
І подивіться будь ласка статистику, хто переважно створює аварії через швидкість і п'яним сідає за кермо . Як на мене це гірше ніж тормознутість,створення заторів і інші ваші аргументи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні