У Володимирі з дворів не можуть вивезти сміття через автоандонів

1
-4
У Володимирі з дворів не можуть вивезти сміття через автоандонів
У Володимирі-Волинському комунальникам дозволять не вивозити сміття, якщо вони не можуть під'їхати до смітників через машини.

Про це розповів міський голова Петро Саганюк на оперативній нараді 15-го травня, - пише БУГ.

Комунальникам дозволять не забирати сміття із баків, доїзд до яких перекритий транспортними засобами жителів будинків, або ж іншим чином будуть заважати доїхати. Мовляв, що через велику кількість автомобілів в дворах, сміттєвози не мають змоги забрати сміття, а шукати власників автівок вимагає багато часу.

Також міський голова для прикладу навів ситуацію на території двору біля будинку по вулиці Старицького, 3, де водій сміттєвозу намагаючись під’їхати до баків зачепив припаркований автомобіль і завдав механічних пошкоджень.

Крім того, Петро Саганюк дав розпорядження розібратися з неправильно припаркованими автівками та робити профілактичні рейди містом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взяти на буксир,і вивезти на смітник!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні