Життя з батьками впливає на молоду сім'ю, - луцький психолог

9
1
Життя з батьками впливає на молоду сім'ю, - луцький психолог
Луцький сімейний психолог вважає, що якщо молода сім'я проживає з батьками, то втручання у подружнє життя не уникнути.

"Зменшити кількість конфліктних ситуації можливо. Частіше питання полягає не у спільному проживанні, а у відсутності чітко вибудованих кордонів молодої сім’ї та неготовності відділятися від батьків", - каже сімейний психолог гештальт-терапевт ГО «Центр психології та психотерапії» Ольга Магеровська у інтерв'ю ІА Волинські новини.

За її словами, я кщо ж сім’я обирає залишатися на одній території з родиною, добре було б розуміти, що доведеться жити за правилами тієї сім’ї, в яку приходите.

"Перед переїздом варто домовитися про умови спільного проживання двох сімей. Тобто, де чия територія, хто готує, хто витрачає кошти на закупи, встановити правила поведінки, хто виховує дітей і т. д."- наголошує психолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вони всі говорять про щось розмите та несприйнятне. основна проблема - масове нерозуміння того, що є власність, нерухомість, житло. це нездатність поділитися навіть з рідними людьми. абсолютна більшість наших квартир є приватизованими кількома членами родини. вибити свою, законну частку в тих, хто всівся дупами на всю нерухомість, практично нереально. всі ці склоки та лайно, аж до вбивств, можна було б звести до нуля, якби існував нормальний працюючий механізм поділу майна, яке не можна розділити в реальності простим встановленням другого замка на другий вхід, бо нема такого планування квартир. якщо квартира куплена батьками - це їхня власність, діти мають встати і піти геть. якщо вона приватизована, бодай частка належить дорослій дитині - треба ділитися і чітко встановлювати, де батьківське, де дитяче. в нас є звичка лізти до дорослих дітей туди, де вони не просять, аж до спальні, бо на рівні підсвідомості і правової свідомості замість правил співіснування та співподілу майна - чорна дірка. у всіх.
Відповісти
плетеш якісь небилилиці, які другі замки, які входи? окремо жити - саме то, а не товктися дід-баба, батько-мати, син-доця, внуки...
Відповісти
От і раніше купи житло,а тоді женись.А батьки не винні,що ви не можете заробити і купити.Не всі батьки можуть вам купити квартири,або віддати ,а самим здихати. Я Віддала все,ви Югляділа онука, від дітей одержала дулю,навіть неподякували.Винню тих батьків,які народжують по 3 діток,коли самі не мають житла.Розійдуться кажуть,голі,голодні і озлоблені на весь світ.Зараз хто не лінивий може заробити і купити житло.
Відповісти
Прикро, шо у вас так сталося... Прикро,що є такі невдячні діти. Ви дуже мудра, хай буде у вас все добре! Щиро бажаю вам цього
Відповісти
так зробіть доступні ціни на житло,або зарплати щоб сім’я могла купити собі житло!
Будинків набудовують повно,а житло як не було доступне, так і залишилося!
Відповісти
ну ти знаєш, у всьому винуватий клятий совок ;-)
Відповісти
Бо у нас про людей не думають!Якби давали низькопроцентні кредити на 25 років,тоді б люди купували б..
Відповісти
ага "папєрєднікі" винуваті :)
Відповісти
та хто ж ще, вони як невістка, їхні пальта он у кутку висять)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні