Люди швидше витратять гроші на «Айфон», ніж на здоров'я, - луцький лікар

8
3
Люди швидше витратять гроші на «Айфон», ніж на здоров'я, - луцький лікар
Луцький лікар Ольга Назаревич вважає, що з впровадженням медичної реформи повинна змінитися й психологія пацієнта.

Про це головний лікар "Благомеду" розповіла в інтерв'ю Конкуренту.

"Можливо, я зараз здамся дещо жорсткою, але скажу реалістично. Наші люди можуть переживати, щоб на свята у холодильнику було не менше десяти видів ковбаси і щоб діти мали новий "Айфон", щоб не гірше, ніж у людей. Але коли треба потратити тисячу, дві чи три на своє здоров'я, на обстеження чи лікування, то люди зволікають, шкодують грошей і роблять собі тим гірше. Бо ж ніякий "Айфон" не має значення, коли людина хвора", - наголосила Ольга Назаревич.

За її словами, турбота про власне здоров'я – це відповідальність і обов'язок кожної людини.

"Ніхто не буде робити цього за вас: ні сімейний лікар, з котрим ви укладете договір, ні будь-хто інший. Вчасні обстеження, скрінінги, звернення до лікаря при перших симптомах та регулярні профілактичні огляди – це необхідно робити. У всіх розвинутих країнах значна увага приділяється превентивній медицині, за цим майбутнє", - додала лікар.
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а це пряме відображення довіри до теперішньоіі медицини
Відповісти
З лікарями тільки зв'яжись,то такого наговорять,що мало не покажеться,а ще як дізнаються,що при їхав із заробітків,то-капец..Витягнуть купу грошей і нічим не допоможуть..
Відповісти
А де взяти такі кошти .щоб ходити до них в Благомед?? Там один прийом коштує 250 грн .а ще аналізи та інше . При пенсіі 1500 грн .не знаю чи хватить на один прием?? А лікуватися за що?? І ніяких скідок пенсіонерам .Добре говорити .якщо маєш за що піти до лікаря. .а він обовязково назначить кучу всього Зроьіть обстеження для пенсіонерів і людей похилого віку хотя би за 50%
Відповісти
повністю згідна з Одарочкою. зробіть скидку людям .тоді можливо будуть приходити до вас . а ви від того не збіднієте
Відповісти
Гроші не брати потрібно, а заробляти! Звикли даром, от і маєте «медицину», економіку та таку країну!(( Звикніть ЗА ВСЕ ПЛАТИТИ, і тоді відразу буде видно хто працює, а хто альфонс по життю. Нажаль, т.н. влада стимулює бідність субсидіями, допомогою на дітей і т.п. А ваша малограмотність тому в.ч. приклад. Поганий приклад!
Відповісти
так то переживання за те, що люди витрачають кошти на себе, а не кладуть у кишені лікарям. Плач Ярославни...
Відповісти
Ольга Назаревич вважає що повинна змінитися психологія пацієнта. А з психологією лікарів все добре? Пані Ольго подивіться на яких автомобілях їздять лікарі, поясніть де взялись такі кошти, і після цього можете щось сказати людям.
Відповісти
А хто власник Благомеда?Може ця пані нам розповість і за які кошти це збудовано?А то повчати всі ладні,а от правди ніхто не любить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні