На Волині «накрили» підпільний цех з обробки бурштину. ФОТО

0
4
На Волині «накрили» підпільний цех з обробки бурштину. ФОТО
На Волині в підпільному цеху знайшли чотири станки й інше обладнання для обробки бурштину, близько кілограма обробленого "сонячного каміння" та 10 тисяч доларів.

Про це повідомив заступник прокурора області Максим Киричук.

Прокуратурою Волинської області спільно із працівниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Головного управління Національної поліції області провели санкціонований судом обшук в приватному будинку у Луцьку.

Під час обшуку виявлено та вилучено чотири станки й інше обладнання для обробки бурштину, близько кілограма обробленого "сонячного каміння" та 10 тисяч доларів.

У межах розслідування кримінального провадження також вилучено елітний позашляховик з ознаками несанкціонованої зміни номера кузова. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні