Рожден тебе любить за те, що ти справжня, - психолог до лучанки на проекті «Холостяк»

0
-3
Рожден тебе любить за те, що ти справжня, - психолог до лучанки на проекті «Холостяк»
Український психолог та телеведучий Дмитро Карпачов зауважив, що Іванна Гончарук з Луцька подобається холостяку не за те, що вона намагається досягнути якогось ідеалу, а тим, що вона справжня.

Про це йшлося у пост-шоу проекту "Холостяк-8".

"На жаль, в Іванки є така риса - вона завжди старається бути найкращою, бути першою. Але деколи це не завжди доречно. Деколи треба відпустити себе і бути такою, як ти хоче бути в цей момент", - сказала подруга Іванки.

"Насправді Рожден мені не раз казав - знімай ті маски, знімай це все і тут це наче було для мене як червона ганчірка для бика. Це, мабуть, момент, над яким треба задуматися", - резюмувала Іванна.

Іванка розповіла зворушливу історію з дитинства, яка, на її думку, вплинула на її теперішню поведінку.

"Це, напевно, з дитинства. Більше зі мною була мама і бабуся. Тато працював, старався для сім'ї і з'явився, коли я була підлітком. Я пам'ятаю, як тато вчив мене кататися на велосипеді. Він каже "сядь і їдь". А я була дуже втомлена, але щоб не розчарувати тата, сіла і поїхала. Це було в 9 класі, і, зараз в 22, здається, тато нікуди не дінеться. Але я боюся. Я боюся розчарувати, щоб від мене не пішли", - зазначила Іванка.

"Сумно, коли дитина вважає, що її будуть любити і поважати за те, що вона буде правильно себе поводити. А не за те, що вона просто є. Це психологічна травма. Для дівчинки дуже важливо отримати від батька позитивну оцінку того, що ти робиш і того, яка ти", - розповів психолог.

Мама Іванки сказала, що в її сім'ї не розуміють, звідки в дівчини такі думки.

"В її реальності батько такий, як потрібен, з'явився в 9 класі. І за це час в неї з'явився стереотип спілкування з чоловіками - для того, щоб на мене увагу, мені потрібно бути найкращою", - сказав Дмитро Карпачов.

"Так, я хочу бути найкращою і тут зустрічаюся на проекті з тим, для кого це все не треба. Прояви свою слабкість і це буде добре. І в мене рухнув світ. Інколи не страшно заплакати, і не розвернуться, не підуть", - додала Іванна.

"Ті сльози показали Рождену, наскільки вона вразлива. і в цей момент, мені здається, Рожден відчув себе тим чоловіком, який захистить цю дівчинку", - висловила свою думку суперниця Іванни Наталія.

"Рожден тебе любить, якщо можна так сказати, за те, що ти справжня, а не за те, що ти намагаєшся досягнути якогось ідеалу. Бо коли ми намагаємося чогось досягнути. ти, перш за все, перестаємо бути собою. І це має бути баланс - бути такими, як ми є, недосконалими і одночасно намагатися стати кращими", - відзначив Дмитро Карпачов.
Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні