У Луцьку патрульні влаштували погоню за водієм

5
0
У Луцьку патрульні влаштували погоню за водієм
У Луцьку на проспекті Волі патрульна поліція влаштувала погоню за порушником-водієм, який гнав на шаленій швидкості.

Інцидент трапився у понеділок, 14 травня близько 20.30, - про це написала Іра Сторож у Фейсбуці.

"Півгодини тому спостерігала погоню по проспекту Волі: поліція за хрустом(( так, хлопці, не ображайтеся, але іншої назви для вас не маю...я сподіваюсь, що зі втікачем все добре і його не зішкрабують з костюма...настільки не цінуєте своє життя! Я вже не кажу про те, що наражаєте на небезпеку інших!", - йдеться у дописі.

"Ви не пам'ятаєте лише одного-життя вам подарувала мама! Не купили ви його, не виграли! Ок, не думаєте про себе, хочеться померти молодим, кайфанути кортить, не встигнути любити, діток народити, а маму в горі втопити це як? І не треба про адреналін, гострі відчуття і інший абсурд...", - додала обурена лучанка.

У коментарях до допису зазначили, що водій-порушник їхав на шаленій швидкості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цим недоноскам, які люблять викручувати ручку газу на всю, треба взагалі заборонити пересуватися центральними вулицями міста. Воно не дивиться хто там по тротуару йде, чи старші люди, чи жінка з каляскою. Воно викручує газ, щоб пантанути. І куди дивиться байківська спільнота Луцька, це з ваші "члени", це вичворяють. Проводьте якусь розяснювалюну роботу з цими мажорчиками.
Відповісти
заборонити дороги,дозволити лише тротуари.
Відповісти
Невже настільки западло написати, на чому той "хруст" їхав. Бо я так і не поняв, вони за самокатником гнались чи за велосипедистом?!
Відповісти
бидло є бидло а виховувати потрібно
Відповісти
А на чому пік? На маршутці?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні