На Волині змагалися мотогонщики

0
-1
На Волині змагалися мотогонщики
На Волині на мототреці урочища «Люблинець» у Ковельському районі проходили змагання з мотокросу.

Змагалися протягом 12 -13 травня, - повідомляє Перший.

У змаганнях взяв участь 71 мотогонщик з Польщі, Білорусі, Чехії, Росії, Естонії, Латвії, Литви, Хорватії та України.

У класі 65 куб. см перемогу виборювали 24 учасники. ІІІ місце здобув Яніс Мартінс (Латвія), ІІ – у Маріуса Адамайтіса (Литва), І – в Ромео Піканда (Естонія).

У класі 85 куб. см змагались 23 спортсмени. Третім став Ромео Каро (Естонія), ІІ результат в Олексія Орлова (Росія), а переміг Альберт Реізуліс (Латвія).

На мотоциклах «Оpen» показали майстерність 17 осіб. ІІІ місце посів Євгеній Михайлов (Росія), ІІ – Дмитро Османов (Україна), а перемога дісталась Мартіну Мічеку (Чехія).

У відкритому чемпіонаті Волинської області серед дітей віком від 5 до 10 років в класі мотоциклів з об’ємом двигуна 50 куб. см переміг Олександр Києнко з Києва, срібною призеркою стала Ельвіра Давідович (Білорусь), «бронза» – в Олега Дзядулька (Білорусь).

У кубку пам’яті М. Клімашевського І місце, а разом з ним і красень-кубок здобув Олександр Києнко (Україна), другою стала Ельвіра Давідович (Білорусь), а третій результат в Олега Дзядулька (Білорусь).














Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні