Прокляла і втекла: у луцькій маршрутці ромка ледь не обікрала жінку

1
-2
Прокляла і втекла: у луцькій маршрутці ромка ледь не обікрала жінку
У луцькій маршрутці №19 ромка ледь не обікрала жінку, однак спостережливі пасажири це помітили, тож вона просто вибігла з маршрутки.

Зі слів жінки, яка ледь не стала жертвою злочинців, неприємна подія трапилася у четвер, 10 травня, коли вона зранку їхала на роботу і в маршрутці №19 в цей час була велика кількість людей, - пишуть Волинські новини.

«Жінка, схожа на особу ромської національності, була пристойно одягнена, але підозріло себе вела, створюючи штовханину. В процесі цього вона намагалася відкрити мою сумку та дістати гаманець, однак це помітила одна з пасажирок маршрутки та почала кричати. Тож, крадійка, кинувши прокльон у її бік, вибігла з маршрутки», - пригадує лучанка.

Щодо того, чому не викликала поліцію, жінка каже, що була на емоціях, тому не встигла опам’ятатися, як злочинниця втекла. Тож, вона закликала лучан бути обачними та слідкувати за своїми речами у громадському транспорті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було начистити мордяку тій циганюрській ворожці щоб шанувалася на наступний раз.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні