--> «Укрзалізниця» відмовилася від безкоштовних німецьких електричок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Укрзалізниця» відмовилася від безкоштовних німецьких електричок

1
-3
«Укрзалізниця» відмовилася від безкоштовних німецьких електричок
Переобладнати німецькі електрички не дешевше, ніж відремонтувати українські.

Про це повідомляє Хмарочос.

«Укрзалізниця» відкинула ідею міністра інфраструктури Володимира Омеляна отримати від Німеччини вживані приміські електрички. Голова «Укрзалізниці» Євген Кравцов заявив, що це економічно недоцільно.

За підрахунками переобладнання німецьких електричок під колію 1520 мм виходить не дешевше, ніж капітальний ремонт нашого рухомого складу. Крім того, за його словами, використовувати дизель-поїзди з Німеччини небезпечно через ширину вагонів.

«При використанні цих поїздів на наших традиційних платформах (утворюється) велика відстань між поїздом і платформою. Це може привести до неприємних наслідків», – стверджує очільник «Укрзалізниці».

Торік Омелян повідомляв, що в результаті попередніх перемовин Німеччина погодилася безкоштовно віддати Україні використані приміські поїзди. Міністр запевняв, що після переобладнання німецьких електричок «Укрзалізниця» отримає приміський транспорт абсолютно іншої якості, адже навіть відремонтовані українські електрички в рази гірші за списані німецькі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
своіі не ремонтують, від німецьких носом крутять..чого бідні бо дурні..
а ще відмовилися ,щоб люди не побачили які ті німецькі за якістю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні