Незабутній День матері від «Кромберг енд Шуберт»*

0
-4
Незабутній День матері від «Кромберг енд Шуберт»*
Людно та гамірно було у неділю, 13 травня, в піцерії «Дядя Піца». Тут з нагоди Дня матері керівництво підприємства «Кромберг енд Шуберт» організувало справжнє свято для своїх працівниць та їх малечі.



Отож, поки мами та бабусі відпочивали у залі очікування, діти своїми руками виготовляли для них смачні солодощі. За столами, які вишикували у довжелезний ряд, ніде було і яблуку впасти. Тут малюки під шефством кухарів піцерії місили та розкачували тісто, витискали формами та складали на бляшку для запікання домашні коржики.







Фантазії діток не було меж, тож солодощі мали найрізноманітнішу форму – від сердець і квіточок до складних композицій, виліплених самими руками без форм.







Так другокласник Роман говорив, що вранці свою маму Наталію не вітав. Спеціально чекав походу в піцерію, де своїми руками виготовив для неї подарунок.

Щирому вітанню та ще теплим солодощам, зробленим з любов’ю, надзвичайно раді бабуся Надія та мама Олена.

«Нам неймовірно сподобався такий подарунок від нашого сина та внука Артемчика. А ще ми дуже вдячні керівництву заводу за таку хорошу задумку», - щасливо посміхаючись, говорили вони.

Про мету заходу розповів фінансовий директор підприємства Олександр Шаварський.



«Робота має бути гармонійною частиною життя людини, добре поєднуватися з родиною та вихованням дітей. Саме тому ми є прихильниками таких івентів у сімейному форматі, коли наші працівники можуть весело і корисно провести час разом зі своїми дітьми. Оскільки люди дуже активно і позитивно реагують на такі ініціативи, сьогодні, наприклад, прийшло дуже багато мам з дітьми, то у майбутньому будемо розвивати такі традиції, залучати ще більше працівників», - зазначив Олександр Шаварський.

А в цей час, поки випікалися солодощі, діток та їх мам почастували гарячою запашною піцою. Також протягом наступної години часу малюки гралися у різноманітні ігри з аніматорами.



І ось – коржики готові! Врученим подарункам мами та бабусі були надзвичайно раді і говорили, що організоване для них свято запам’ятають на все життя. Разом із дітками жінок привітав колектив підприємства.




«Багато корпоративних традицій «Кромберг енд Шуберт» стали вже і справжніми родинними традиціями. Напередодні Великодня діти наших працівників, як ми їх називаємо, «малятка-крошенятка» (КроШу - скорочена назва від «Кромберг енд Шуберт» - ред.) вчилися розмальовувати писанки. Перед 1 вересня всім першокласникам підприємство дарувало рюкзачки, і День матері, звісно, ми не могли оминути увагою, саме тому і запросили діток на солодкий кулінарний майстер-клас», - розповіла PR-менеджер Тетяна Сомова.

Передрук заборонено









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні