Волинянка не може поставити пам'ятник сину через стару березу

0
4
Волинянка не може поставити пам'ятник сину через стару березу
У Нововолинську жінка кілька місяців не може поставити пам'ятник синові через стару березу, яку комунальники відмовляються спилювати.

Волинянка Валентина Маржан поховала на старому цвинтарі в Нововолинську єдиного сина. Замовила вартісний пам’ятник у Рівному, але поставити його не може через стару березу, яка виросла поруч, - пише Радар.

У разі буревію чи сильного вітру береза впаде на новий надгробок.

Жінка звернулась у виробниче управління комунального господарства, проте їй відповіли: "Шукайте альпініста. Вишка туди не під’їде".

Однак, коли жінка знайшла виконувача таких робіт, в управлінні комунального господарства передумали. Мовляв, повалимо березу -поваляться кілька інших пам’ятників.

У відчаї Валентина Маржан звернулась до заступника міського голови Володимира Рожелюка. Разом із начальником ВУКГ Артемом Жигалюком вони виїжджали на місце та пообіцяли допомогти жінці. В результаті комунальники лише “почистили” дерево знизу – зрізали гілля.

"Цвинтар дуже запущений. Дерева ніхто не кронує, сухостій не спилюють. Про дорогу взагалі мовчу. Через відсутність сторожа з цвинтаря регулярно крадуть надгробки. Днями побачила на цій ділянці ще одну сплюндровану могилу. Злодії викрали велику чорну плиту", - розповіла волинянка.

У розпачі жінка думає звернутися до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні