Роман Семенуха підтримав команду «Волинських патріотів»*

0
-2
Роман Семенуха підтримав команду «Волинських патріотів»*
У Луцьку 15-16 травня відбудеться Всеукраїнський турнір з футболу Спеціальної Олімпіади України.

Участь від Волині у спортивних змаганнях беруть 90 дітей із вадами інтелектуального розвитку. Команда "Волинські патріоти" захищатиме честь краю і виборюватиме перемогу серед команд з усієї України.

До організації Всеукраїнського турніру з футболу долучився депутат Верховної Ради України від "Самопомочі" - Роман Семенуха, який виділив кошти на придбання подарунків усім учасникам спортивних змагань.

З діяльністю Волинської обласної громадської організації "Батьків дітей із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку" Роман Семенуха ознайомився під час робочої поїздки на Волинь, наприкінці минулого тижня.

Депутат оглянув приміщення, де розташовується організація і збираються діти та батьки, вивчив проблеми, з якими стикаються ця та подібні організації на практиці, поспілкувався з керівником та батьками, аби під час роботи у Верховній Раді врахувати їх потреби і сприяти адаптації законодавчої бази до існуючих проблем на місцях.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні