У Луцькраді обіцяють цьогоріч побудувати паркан біля «колій смерті»

1
1
У Луцькраді обіцяють цьогоріч побудувати паркан біля «колій смерті»
Заммера Луцька Григорій Недопад заявив, що цього року побудують паркан біля колій, де загинуло кілька людей.

Про це йшлося 14 травня під час сесії Луцькради, - пише інтернет-видання ВолиньPost.

Під час звіту заступника Луцького міського голови Григорія Недопада депутати запитали його, коли нарешті обгородять залізничну колію на вулиці Ківерцівській, яку містяни вже назвали «колією смерті».

На це Григорій Недопад відповів, що паркан спорудять у 2018 році. За його словами, проектно-кошторисна документація вже готова, експертизу теж вже пройшли.

«Чи тільки у паркані діло?» - риторично запитав Недопад. Адже, за його словами, раніше смертельні випадки на коліях Ківерцівської пояснювали відсутністю мосту над ними. Згодом міст спорудили, але ситуація не змінилася.

Цікаво, що рік тому Ігор Поліщук, будучи на засаді в.о. Луцького міського голови, обіцяв встановити на цьому місці кілька десятків метрів огорожі. З міського бюджету мали б виділити 50 тисяч гривень. Зі слів Поліщука, паркан мали б встановити в липні 2017-року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чи з’явиться огорожа вздовж «колій смерті» у Луцьку

Нагадаємо, у травні 2017 року на залізничному переїзді потяг збив школярку, яка також йшла у навушниках.

У понеділок, 29 січня 2018 року, потяг "Москва-Ковель" збив на смерть збив хлопця. Той ішов у навушниках і не почув сигналу машиніста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба менше бігати в навушниках і пялитись в дебільник, а краще по сторонах дивитись, переходячи через колії. Потяг - не автомобіль, не помітити неможливо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні