Лучанка просить запустити великі автобуси замість маршруток

4
-5
Лучанка просить запустити великі автобуси замість маршруток
Лучанка просить запустити нові великі автобуси, які будуть рухатись чітко за графіком, а в години пік їх кількість збільшуватимуть.

Відповідну петицію зареєструвала Яна Ткачук.

"Прошу запровадити нові види маршрутного таксі - великі автобуси (замість маленьких маршруток), які будуть рухатись чітко по графіку. На кожній зупинці повинне бути табло з розкладом таких маршрутних таксі", - йдеться у тексті петиції.

Жінка наголошує, що зранку, в обід, і в кінці робочого дня (в години пік) кількість такого транспорту має бути більша для зручності та комфортнішого перевезення громадян.

"Закликаю мешканців міста підтримати мою петицію, адже кожен з нас з самого ранку постійно зіштовхується з проблемами доїзду чи то на роботу, чи по інших справах. Вартість проїзду (ціна постійно зростає, а умови дедалі гірші) повинна гарантувати хоч якийсь мінімум комфортного пересування мешканців громадським транспортом, а саме - надійний транспорт згідно графіку", - наголошує Ткачук.

Зазначимо, щоб звернення розглянули у міськраді необхідно зібрати 300 підписів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
задум гарний,але хоч пять петицій підпишіть цього найближчими роками не буде ,не з нашим менталітетом і фінансами...на жаль
Відповісти
Не маршрутні таксі, а автобуси
Відповісти
Вже колись їздили такі під номером 15 і 15а,зараз догнивають в депо
Відповісти
А й правда було б краще, наш громадський транспорт у будні зранку ледве зправляється з потоком людей, сам вже мушу набагато раніше виходити з дому щоб пішки дістатись до роботи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні