Лучанка посварилася з холостяком

6
2
Лучанка посварилася з холостяком
Іванна Гончарук з Луцька, яка бере участь у 8 сезоні проекту "Холостяк", поконфліктувала з головним героєм Рожденом Анусі.

Про це йшлося у 10 випуску проекту "Холостяк-8".

Нагадаємо, Рожден Анусі приїхав у Луцьк, щоб познайомитися з сім'єю та друзями Іванни.

Рожден зізнався, що йому інколи здається, що Іванна носить маску і він не може зрозуміти, яка вона справжня. Проте батьки дівчини відповіли, що вона ще недостатньо відкрилася і, можливо, поки не довіряє йому.

«Іванна дуже відкрита людина, проте лише зі своїми людьми. Вона старається бути максимально хорошою. І це її маска», – сказала подруга Іванни.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Буду говорити українською, бо тато випише із заповіту, - лучанка на проекті «Холостяк»

Дівчина розповіла, що Іванка інколи так поводить себе і з близькими. Друг дівчини зазначив, що в різних компаніях дівчина буває занадто ввічливою.

«Коли вона себе починає так поводити, треба сказати, щоб вона не вмикала міс Всесвіт і поговорити нормально», - сказала Юлія.

Друзі сказали, що Іванка занадто сильна дівчина і вона ніколи не була щасливою поруч з чоловіком.

«У тебе є звичка приховувати свої емоції, свої думки. На початку я думав, що, можливо, ще не заслужив побачити ту людину, яка насправді є. Можливо, різку, але справжню», - сказав Рожден.

Згодом друзі Іванни, Рожден та її батьки порадили дівчині бути собою проте така порада дуже розлютила дівчину.

«Мені здається, на фразу «будь собою» в мене скоро буде алергія. Жарти жартами, але у якийсь момент стає образливо. Я не розумію, що це значить і це дуже болюча тема», - засмутилася Іванка.

«Я не розумію, чому ти кажеш, що я не відкриваюся. Так, мені важко відкриватися відразу. Але я різна», - зазначила дівчина.

Проте Рожден її заспокоїв і закрив цю тему.
Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цe ж кіно, і кожeн грає своі ролі...
Відповісти
цe ж кіно, і кожeн грає своі ролі...
Відповісти
цe ж кіно, і кожeн грає своі ролі...
Відповісти
Іванка не заінтригувала холостяка,бо надто самовпевнена.В 21 рік стільки високомірності і заздрощів?!
Відповісти
У нього така поза "естетична"... Перед жінкою. Якби ще ближче їй до носа він підніс свій грубий черевик. Було б ще естетичніше. Вони обоє однакові - два кирзові нечищені чоботи.
Відповісти
А я за Іванку. Молодчина, немає чого перед кожним відкриватися, щоб потім не плюнуло в душу. Я бажаю Іванці, щоб вона добилася того, чого вона бажає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні