--> Країна Скандинавія, біткоїни, феї: як обирали короля та королеву політеху. ФОТОРЕПОРТАЖ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Країна Скандинавія, біткоїни, феї: як обирали короля та королеву політеху. ФОТОРЕПОРТАЖ

0
-1
Країна Скандинавія, біткоїни, феї: як обирали короля та королеву політеху. ФОТОРЕПОРТАЖ
У Луцькому національному технічному університеті відбувся конкурс «Король та Королева Луцького НТУ 2018».

Дійство відбулося 11 травня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка.

Уперше участь у конкурсі «Король та Королева Луцького НТУ 2018» брали не тільки факультети вузу, а й коледжі університету.

За головні титули короля і королеви змагались: Міс та Містер Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького НТУ – Савчук Діана та Савенюк Владислав; Міс та Містер факультету комп’ютерних наук та інформаційних технологій – Кметь Валентина та Серветник Володимир; Міс та Містер факультету бізнесу – Соловенюк Олена та Бартошук Андрій; Міс та Містер Технічного коледжу Луцького НТУ – Федорець Марія та Протасюк Андрій; Міс та Містер факультету обліку та фінансів – Кіпень Марія та Поліщук Андрій; Міс та Містер технологічного факультету – Зеленко Олександра та Коменда Денис; Міс та Містер факультету екології та приладо-енергетичних систем – Свид Ілона та Супрунюк Георгій; Міс та Містер факультету будівництва та дизайну – Переходько Анастасія та Симончук Олександр; Міс та Містер машинобудівного факультету – Домнюк Ірина та Андрощук Юрій.

Оцінювали конкурсантів ректор вишу Петро Савчук, арт-директор "Скай бару" Вячеслав Яворський, начальний волинської філії "Ощадбанку" Андрій Паскевич, керівник танцювальної студії "Diamond" Анна Рекретюк, маркетолог будівельної компанії "Інвестор" Ірина Новосад, гендиректор туристичної компанії Максим Закрижевський, президент асоціації іноземних студентів Сергій Зінченко.

Напочатку кожен учасник мав по 1 хвилині, аби показати себе у відеопредставленні. Потім студенти демонстрували національне вбрання різних країн: Японії, Бразилії, Іспанії і навіть...країни Скандинавії.

«Сьогодні всі магазини з прокатом костюмів зрубали багато бабла», - пожартував ведучий конкурсу Микита Чибар.

Не забули й про глядачів, для яких влаштували атракцію з переодяганнями у кондуктора, гопника, полісмена та прибиральницю. Костюми діставали з картатої сумки, щоб «по народному». Для цих сміливців підготували призи від спонсорів.

Намагалися вразити публіку і суддів потенційні королі та королеви політеху і своїм інтелектом: говорили про книжки, бренди, біткоїни, цінні матерії. Не забули про таланти.

Дивували студенти авторськими піснями, бійками, гумором, картинами, віршами, танцями, жимом штанги. Деякі виступи конкурсанів перетворилися на професійні шоу з ліхтариками, блискітками, відео супроводом та навіть феями. Останнім конкурсом було дефіле-танець від учасників.

За результатами оцінок журі королем ЛНТУ став студент факультету будівництва і дизайну Симончук Олександр, а королевою - студентка Ковельського промислово економічного-коледжу Діана Савчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні