--> Луцькі ОСББ засудили поїздку Корпача на російський «Форум переможців» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі ОСББ засудили поїздку Корпача на російський «Форум переможців»

8
-2
Луцькі ОСББ засудили поїздку Корпача на російський «Форум переможців»
Голова асоціації ОСББ "Лучани" Юлія Сабатюк обурилася присутністю Валерія Корпача на "Форумі переможців" у Росії.

Юлія Сабатюк просить згуртуватися спільноту ОСББ міста і вибрати адекватного представника у Луцькому виконовчому комітеті, - про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Пустовіт пообіцяв виключити Корпача з виконкому

"До останнього вірила, що у нас на Волині таких речей відбуватись НЕ МОЖЕ! І НЕ БУДЕ ніколи! Прикро, але - Ми, представники руху ОСББ не уповноважували члена Луцького виконавчого комітету м. Луцька Корпача В. представляти наші інтереси на території держави, що незаконно порушила перетин державного кордону із застосуванням всіх видів зброї, розпочавши в Україні війну, яка триває з 2014 року", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

"На сьогодні уже не дивні "фантазії" представника від ОСББ у виконкомі міста Луцька щодо недоцільності встановлення ІТП та впровадження утеплення у житлових будинках - видно напрямок дій мав мету: НЕ ДОПУСТИТИ /НЕ ДАТИ/ НЕ СПРИЯТИ енергонезалежності нашої країни , наших будинків від агресора. Здоровий глузд має право на перемогу! Ще вірю!!!", - додала Юлія Сабатюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виключити зі складу членів міського виконавчого комітету. Кацапському прохвосню не місце у виконавчому органі самоврядування нашої громади.
Відповісти
Да залиште вже їх у спокої. Поїхали і це її справа. Чи може як у радянські часи ще їх проголосимо ворогами народу?
Відповісти
ворогами вони і так є. просто викинути із всіх державних органів як псів і на гарматний вистріл не підпускати
Відповісти
вони не можуть заспокоїтись, в них павєстка дня муляє в одному місці) плюс місяць починає зростати, борці та борцицькі піднімають свої хворі голови та активізуються)
Відповісти
Вам би,шановна, справами зйматись, я так розумію у вас іх вистачає, ви ж така "знатна газдиня", піаритесь вся і кругом, лишіть людей в спокоі, ВІР своєму чоловікові!
Відповісти
Телефон: 9259082222
Адрес: https://vectorfarm.ru
Онкология теперь не приговор!
Химиотерапия больше не опасна для здоровья: новый препарат Новосибирских ученых по борьбе с онкозаболеваниями на основе лечебных свойств Ulomoides Dermestoides.
Нормализует иммунный ответ и активирует физиологическую репарацию, эффективно снимает интоксикацию у пациентов, проходящих лучевую и химиотерапию, активно препятствует метастазированию опухолей. В комплексе со стандартной химиотерапией делает ее эффективнее и не убивает больного, позволяя добиться устойчивой и длительной ремиссии.

Подробнее по тел/вотсап: +79529082222



Выводит из организма экзо и эндогенные токсины различного происхождения, включая патогенные бактерии, бактериальные токсины, пищевые аллергены, алкоголь, яды, соли тяжелых металлов, избыток некоторых продуктов обмена веществ, в т.ч. билирубина, холестерина, мочевины, ответственных за развитие эндогенного токсикоза, нормализует работу печени.
• Избавляет от изжоги, стабилизирует работу ЖКТ.
• Энтеросорбент выводящий из организма широкий перечень патогенов и токсинов, с эффективностью, соответствующей комплексному последовательному применению разнонаправленных энтеросорбентов. При этом отсутствует перечень противопоказаний и осложнений.
• Снижает воспалительную активность при артритах, замедляет процесс разрушения суставов, при длительном приеме (в течение года) приводит к длительной устойчивой ремиссии при данной патологии.
• Снижает уровень сахара при диабете.
• Эффективен при дерматитах различного происхождения, псориазе. Рекомендуется сочетать прием внутрь и местное на проблемную область на коже. При аллергическом дерматите мгновенно избавляет от зуда. Улучшает сон, общее самочувствие, избавляет от синдрома хронической усталости, прилив сил и энергии, устойчивость к повышенным физическим нагрузкам.
• Сохраняет сосуды, препятствуя образованию атеросклеротических бляшек.
• Улучшает лимфодренаж, избавляет от отеков.
• Является активным репарантом и иммунокорректором. Отлично работает у пациентов со сниженной способностью к ранозаживлению и сниженными параметрами иммунитета. Например, у пациентов проходящих усиленные курсы химиотерапии. У таких пациентов использование препарата быстро нормализует иммунный ответ (что подтверждают показатели анализов крови) и активируется физиологическая репарация, что приводит к быстрому ранозаживлению после оперативных вмешательств.
• Эффективно снимает интоксикацию у пациентов, проходящих лучевую и химиотерапию, активно препятствует метастазированию опухолей.
Снимает основную часть интоксикационной нагрузки на печень, давая возможность гепатоцитам к самопроизвольной регенерации, снижает уровень холестерина и триглицеридов в крови, что улучшает состояние эндотелия сосудов, уменьшает калорийность пищи, сорбируя из пищевого комка излишки жиров.
Подробнее о препарате: https://vectorfarm.ru
Відповісти
купить кошку в саратове
купить птенца волнистого попугая у заводчика
купить собаку джек рассел терьер
купить лошадь английской породы
рюкзаки с лошадьми купить
Відповісти
купить лошадь в краснодарском крае
купить попугая ару недорого
сингапурская кошка купить
купить попугая в краснодаре
купить мягкую собаку

http://zotan.ru/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні