У Луцьку через автоандона комунальники не можуть вивезти сміття

7
-8
У Луцьку через автоандона комунальники не можуть вивезти сміття
У Луцьку комунальники не можуть вивезти сміття з вулиці Словацького, 12 через неправильно припарковану автівку лучанина.

Цього тижня комунальники тричі приїжджали за вказаною адресою, от тільки до урн зі сміттям вони не змогли доїхати, адже цей «розумник» так паркує свою машину, що спецавтомобіль не має змоги проїхати, - повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у Фейсбуці.

За словами комунальників, на власника позашляховика вже навіть намагалися вплинути сусіди, адже переповненні контейнери з відходами справляють не надто приємне враження під вікнами.

Більше того, подейкують, що йому навіть сміття на капоті машини залишали, проте чоловік ігнорує всі зауваження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А слабо мусоровозом по бочині того драндулєта проїхати?
Відповісти
і виплачувати потім по полісу цивільної відповідальності?
Відповісти
а спалити?
Відповісти
взяти на буксир сміттєвозом і вивезти разом зі сміттям.
А взагалі ,що це за муніципали що не можуть справитися з авто***доном, поставте "блокіратор" на колесо і хай простоііть цілий день,евакутором на штрафмайданчик заберіть!Чи слабо,можете бабок ганяти,і з парканами воювати?
Відповісти
не можна "блокіратори", не по-європейському... але, полішучня і Європа - поняття не сумісні )))
Відповісти
Яка несправедлива брехня!!! Вирiшили знайти крайнього в тому, що самi не взмозi виконувати обов’язки по вивозу смiття. I тим самим довели свою неспроможнiсть робити роботу. А ви, люди, ведетесь.. пишете коментарi.. хахаха.. смiх та й годi. Нехай кожен виконуе своï обов’язки! А тим писакам, шукачам пригод в жовтiй пресi, воздасться!
Відповісти
Розмазати по капоту лайн0 - і буде все в шоколаді.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні