Луцька лікарня отримала міжнародну відзнаку

1
1
Луцька лікарня отримала міжнародну відзнаку
Луцька міська клінічна лікарня отримала сертифікат, який підтверджує, що в медичному закладі якісно надають послуги та якісно організовують надання лікарської допомоги.

Про це повідомили на сторінці Луцької міської клінічної лікарні у Фейсбуці.

"Ми отримали Сертифікат, який посвідчує, що система управління якістю стосовно надання послуг лікувальних закладів, в даному випадку, які здійснюються комунальним закладом "Луцька міська клінічна лікарня" відповідає вимогам ISO 9001:2015", - йдеться у дописі.

ISO (International Organization for Standardization) - міжнародна організація зі стандартизації, яка представляє собою всесвітню сітку неполітичних національних представництв в 156 країнах світу, центральний офіс якої знаходиться в Женеві.

"Код 9001:2015 означає набір вимог до різних етапів діяльності підприємства, в даному випадку лікарні. Особливістю стандартів є те, що вони вимагають якісно надавати медичні послуги, якісно організовувати надання лікарської допомоги і повинні забезпечувати передбачуваний та стабільний рівень лікування", - повідомляють у Луцькій міській клінічній лікарні.

З точки зору стандартів серії ISO 9001 якісною вважається така послуга, яка задовільняє як специфіковані (прописані), так і ймовірні (не прописані) очікування клієнта.

Такі стандарти - це дуже важлива і невід"ємна частина в системі підвищення якості обслуговування пацієнтів у Луцькій міській клінічній лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позорище!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні