Волинські боксерки здобули призові місця у Марокко. ФОТО

0
-25
Волинські боксерки здобули призові місця у Марокко. ФОТО
Володимир-волинські боксерки Марія Любух та Ірина Боярина у складі збірної боксерської команди України взяли участь у Всесвітній гімназіаді в Марокко.

Дівчата якнайкраще проявили всі свої здібності і посіли високі призові місця: Марія – абсолютне перше, а Ірина здобула бронзову нагороду, - пише "Буг".

Обидві чемпіонки є вихованками Володимир-Волинської ДЮСШ та клубу “Любарт”. До перемоги дівчат від самого початку готувала тренер ДЮСШ Юля Семко. Поза спортом Марія Любух здобуває професію у місцевому ВПУ, а Ірина Боярина є ученицею 8-го класу другої одинадцятирічки, повідомляє Володимир-Волинська міська рада.

До слова, Марія та Ірина – єдині представники від Волині по всіх видах спорту у збірній України.

За успіхи та вагомі результати на спортивній арені міським головою Петром Саганюком було прийняте розпорядження про відзначення чемпіонок грошовими преміями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-25

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні