У Луцькраді скликають позачергову сесію

2
-1
У Луцькраді скликають позачергову сесію
У Луцькій міській раді призначили позачергову сесію на 14 травня.

Відповідне розпорядження підписав секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Пленарне засідання позачергової 41-ої сесії міської ради відбудеться у понеділок, 14 травня 2018 року о 09.00 в залі засідань міської ради.

На сесії насамперед планують розглянути звіти першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада та заступника Луцького міського голови Костянтина Петрочука.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будуть розглядати питання по позачерговому дерибану земель?
Відповісти
Не Пустовіт,а цілий клоун!Заради звітності двох замів_скликає позачергову сесію! Чи не циркач?А питань про підготовку міста до зими (літо пролетить,як один день) не потрібно виносити на сесію?Куди не глянь,кругом одні проблеми:сморід,гори сміття,розбитий асфальт на вулицях і т.д.і т.п.,а в они звітувати зібрались не знати за що.Працюйте і ваші звіти нікому не будуть потрібні,якщо ми лучани побачимо реальну вашу роботу. Якщо не можете_складіть мандати і на ваше місце прийдуть люди,які зможуть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні