--> Волиняни можуть застрахувати здоров’я у ПриватБанку* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни можуть застрахувати здоров’я у ПриватБанку*

0
1
Волиняни можуть застрахувати здоров’я у ПриватБанку*
Здоров’я - найцінніше, що є у кожної людини. ПриватБанк пропонує застрахувати себе від недуг та фінансових витрат на їх лікування.

ПриватБанк запустив нову програму страхування здоров’я. Вона передбачає грошову компенсацію у випадку хвороби. До страхових випадків входить понад 150 недуг, зокрема й критичних, які не покриваються традиційними страховками: цукровий діабет, вірусний гепатит, туберкульоз, онкологічні захворювання тощо.

Щомісячний платіж становить від 50 гривень. Страхова сума - від 50 тисяч до 100 тисяч гривень.

Щоб отримати гроші за страховкою, клієнту потрібно подзвонити за номером 3700 і повідомити, що страховий випадок настав. Упродовж двох днів після завершення лікування необхідно лишити заявку (на сайті, через Інтернет-банк Приват24 або у будь-якому відділенні) та надати відповідні документи. Рішення про виплату коштів приймається упродовж одного дня.

Страховку можна оформити як на дорослого віком до 69 років, так і на дитину від 1 року.

"Нині медичні послуги - недешеві. Тим більше, якщо хвороба серйозна і потребує довгого і складного лікування. На жаль, недуги трапляються несподівано. Тому ПриватБанк пропонує страхування здоров’я. Звісно, страховка не захистить від хвороби, зате суттєво полегшить фінансове навантаження у випадку, коли організм дав збій", - зазначив керівник Бізнесу платежів і переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

За роз’ясненнями і консультаціями можна звернутися у будь-яке відділення ПриватБанку на Волині. Працівники нададуть усю необхідну інформацію і оформлять страховий поліс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні