Обличчя «Карабасу»: у кожного повинен бути свій бармен*

1
2
Обличчя «Карабасу»: у кожного повинен бути свій бармен*
«У кожного повинен бути свій бармен…» фраза, яка не покидає голову після бесіди з одним з найдосвідченіших працівників приватної броварні «Карабас Барабас» барменом Віталієм Шубаком.

Хлопець працює у закладі з самісінького його відкриття – з 2013 року. Як розповідає Віталій, його робота - це не просто налити, а вислухати, порадити, підтримати та зробити усе можливе аби людина вийшла з залу щасливою та задоволеною.

Про дев'ять років роботи за барною стійкою, кількість залишених номерів на серветках та фірмовий коктейль від бармена Віталія читайте далі.


Віталій та Тарас. Усім знайомі бармени, які зроблять ваш вечір веселим та легким))
Віталій та Тарас. Усім знайомі бармени, які зроблять ваш вечір веселим та легким))


***********
Можна сказати, що я тут усе відкривав з 2013 року. Раніше працював у інших закладах, також любив влаштовувати та організовувати великі приватні вечірки. Звільнився з роботи та прийшов до «Карабасу». Шукав щось для душі і знайшов.

***********
За барною стійкою працюю майже 10 років. Закінчував спеціальні курси для барменів, але найкращий учитель – досвід. Любив влаштовувати вечірки у американському стилі, робив коктейлі по 10-12 літрів.

***********
У «Карабас» прийшов за рекомендацією друга. Ми працювали троє, але на даний момент з тої компанії залишився лише я. Дуже подобаються паби, а тут взагалі круто, ще й пиво своє варять.

***********
Курйозних випадків достатньо. Номерів на серветках приносили разів 10 так точно. Підходили дівчата, пропонували відпочинок після роботи, але я на таке не звертаю уваги. Пиво виливали за бар, у таких випадках наша охорона швидко справляється з невихованими гостями. На щастя, більшість наших гостей приємні, адекваті люди, які стали постійними відвідувачами.

***********
Я завжди впізнаю в обличчя гостей. Є завзяті відвідувачі, які приходять щотижня, а є навіть такі, які приходять до СВОГО бармена на певний коктейль. Бармен виступає у ролі психолога та є обличчям закладу.

***********
Мені подобається наш колектив. Атмосфера зажди на найвищому рівні. Присутнє взаєморозуміння, підтримка один одного. «Карабас» - новий формат для Луцька.

***********
Люблю піднімати людям настрій. Є гості, для яких роблю особливий коктейль, якого немає в меню. До речі, назва коктейлю - «Секс на сіні», то моя вигадка.

***********
У кожної людини є свій лікар, стоматолог та перукар, також у кожного має бути свій бармен. Були випадки, коли я з гостем спілкувався годину, тому що йому це було потрібно, а покращувати людям настрій - моя робота.



Незабаром вихідні і більшість лучан підуть до свого улюбленого пабу на вулиці Винниченка, 4, де завжди смачно, весело та неповторно.

Підійдіть до бармена Віталія та запитайте за фірмовий коктейль – рекомендуємо!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А йому доплачують за роботу "психологічноіі жиллєтки"..?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні