Гірка Полонка боїться потонути у смітті

2
3
Гірка Полонка боїться потонути у смітті
Очільниця села Гірка Полонка, що у Луцькому районі, Ніна Симонович обурена тим, що з 1 червня брищенський полігон перестане приймати невідсортоване сміття. Мовляв село не встигне налагодити процес до того часу.

Про це стало відомо у четвер, 10 травня, під час круглого столу «Волинського ЦРУ» на тему «Чи впорається влада міста Луцька зі сміттєвим викликом».

Зауважимо, у березні 2018 року Луцька міська рада ухвалила рішення, згідно з яким з 1 червня на полігон у Брище перестануть приймати несортоване сміття.

Однак у Гіркій Полонці про це дізнались лише через місяць.

«Луцька міська рада зробила це навмисне, поставила нас перед фактом та сказала: «робіть що хочете», - обурюється очільниця села.

«У нинішньої влади існує закон: поставити свого на коліна, от вони це збираються зробити з нами. Мені дуже шкода, що втрачена співпраця, яка була з попередньою міською владою», - каже сільський голова.

Ніна Симонович переконана, що аби організувати процес сортування сміття, потрібно більше часу. Зі слів чиновниці, якби влада почала готуватися до сортування ще з минулого року, то до 1 червня, мабуть, би усе вдалося.

«Скажу вам чесно, я дуже боюся того моменту, коли 1 червня наш сміттєвоз приїде у Брище, а водієві скажуть: «Стоп. Ми не беремо вашого сміття!», - підсумовує очільниця Гіркої Полонки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дивує позиція навколишніх сіл - приєднуватись не хочуть, але, всі хочуть міську маршрутку, можливість віддавати своїх дітей у школи та дитсадки Луцька, вивозити сміття на полігон який орендує Луцьк... Це хіба не хитрожопість?
Відповісти
На нашій вулиці вже два тижні ніхто не вивозить сміття. Сміттєвоз як хоче так і їздить, ще ж не перше червня, це нормально взагалі? Чи я маю носити вручну сміття на полігон? Чи почати палити його? Перш ніж когось критикувати, наведіть порядок в себе під носом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні