На луцькому підприємстві розповіли, як чоловік втратив руку

4
-2
На луцькому підприємстві розповіли, як чоловік втратив руку
На фірмі лучанину відірвало руку. Кажуть, потерпілий запустив конвеєр у той час, коли майстри перевіряли датчики руху.

Про це пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, Нагадаємо, 8 травня, на підприємстві, що займається лісопильним та стругальним виробництвом, чоловікові відірвало руку.

За словами головного інженера фірми Володимира Іщишина, трагедія сталася під час робіт із запуску сушильної камери. У той момент на виробництві були присутні майстри, які проводили налагоджувальні роботи. Потерпілий, своєю чергою, запустив конвеєр у той час, поки ще перевіряли датчики.

Він стверджує, трагедія сталася за секунду, однак схильний вважати, що це нещасний випадок, а не недбалість зі сторони працівника.

«Він дуже толковий чоловік, дуже відповідальний, у нас працює електронником із 2016 року. Може це механічно, може збіг обставин, може його хтось гукнув… Він проводив управління конвеєром», – сказав Володимир Іщинин. І додав, що відразу після того, як йому повідомили про трагедію, він особисто викликав швидку допомогу.

Головний інженер розповів, що всі працівники підприємства офіційно працевлаштовані та застраховані.

«Ми здзвонилися з родичами. Вчора (9 травня, – ред.) організували здачу крові. 15 наших людей поїхали на станцію переливання крові, наші партнери відгукнулися на оголошення доньки постраждалого. Начальник виробництва організував все так, щоби ми закрили зміну й зробили все можливе, аби допомогти», – поділився Володимир Іщинин.

Так, найближчим часом представники підприємства мають зустрітися з родичами потерпілого в лікарні. Всі витрати, пов’язані з лікуванням чоловіка, візьмуть на себе «Євровуд Україна» та Фонд соціального страхування, куди підприємство сплачує внески.

«Створили комісію по цьому випадку. Ми подали всі дані, всю інформацію, адже це є виробнича ситуація», – наголосив Володимир Іщинин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо на устаткуванні проводять ремонт то на пускових кнопках має бути табличка "Не включати,працюють люди", якщо іі не було - це вже порушення техніки безпеки!
Відповісти
робити, коли людина не вміє читати?
Відповісти
Якщо на устаткуванні проводять ремонт то на пускових кнопках має бути табличка "Не включати,працюють люди", якщо іі не було - це вже порушення техніки безпеки!
Відповісти
якщо невміє читати,то це важкий випадок..можливо і діагноз)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні