Луцький патрульний пирснув газовим балончиком у водія, який на нього наїхав. ВІДЕО

12
6
Луцький патрульний пирснув газовим балончиком у водія, який на нього наїхав. ВІДЕО
У Луцьку патрульний застосував газовий балончик до водія, який на нього наїхав.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції на Волині.

Нагадаємо, 9 травня у Луцьку водій ледь не збив патрульного, коли на нього складали акт.

Водій не визнавав порушення, за яке його спинили. Він забрав документи та почав їхати, тож збив патрульного.

Поліцейський бризкнув балончиком йому в обличчя. Дружина водія почала кричати, що у машині разом з батьками перебувають діти.

35-річного водія затримали та доставили у відділ поліції. Йому закидають злісну непокору та дрібне хуліганство. Чоловік з усім погодився.

Інспектор тілесних ушкоджень не отримав та продовжив нести службу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліцейський на висоті. Молодець. А оту сімейку адамсів на громадські роботи вулиці підмітати.
Відповісти
Взагалі є різні поліціянти і різна була в мене з ними розмова(на різних тонах в різних ситуаціях.були такі,що реально бикували...)але на цьому відео інспектор вів себе адекватно,спокійна,врівноважена розмова,виконував законні дії..нащо на нього їхати??Я б теж балончиком пирскнув і надів наручники.водій трохи загнався.п.с.моя особиста думка.
Відповісти
Так на відео капустинський)
Ще той актор!!!
Він спочатку людину старається вивисти з себе а потім включає боді камеру! Якось вийшло що тут він святий,хай покажуть з того моменту як він підійшов і представився)
Відповісти
Частіше радуйте нас такими відео - тоді може і довіра повернеться, а гандонів - не бійтесь, ні на мерсах, ні на жигулях. Так тримати!!!
Відповісти
Бидл@ водій і твоя бидло дружина, виконуйте правила, які є написані в законі і все буде добре в вас. І в європу тебе пустять)) Взагалі, до чого тут європа, якщо ти порушив правила дорожнього руху? Про людські відносини говорити хочеш? То спочатку сам почни розмовляти по людськи, а потім комусь щось пробуй пропихнути. По закону, патрульний повинен «вести» одне правопорушення, а не дивитись за мерседесами і іншими порушниками.. тобто працює тільки з тобою, а потім далі ловить порушників. Андестендер? І дітям гарний приклад показуєте!, як потрібно розмовляти з людьми!
Відповісти
Водій їбанашка, треба було йому ногу прострелити.
Відповісти
Поліцейський Молодець!
Відповісти
В першу чергу має думати про своїх дітей батько, а не поліцейський. На то він і батько ,а це якийсь сперматозоїд про європу думає. Поліцейський молодець.
Відповісти
Водій вирішив своє порушення ПДР, "замилити" відволіканням уваги на нібито порушення якогось Мерседеса. Водій не правий.
Відповісти
м-да, Євровуд щось зачасто в новини потрапляє...
і все з негативом: то руку працівнику відірвало позавчора, то директор вчора в "бика" захотів пограти з поліцією...
Відповісти
Коментарі штучні та смішні. Поліцейські Вам не соромно вигорожувати Капустинського, який сам пригав як дурень на авто, яке зупинялось. Сам віддав документи, матеріали не складав, ходив чухався, тягнув час...
Відповісти
А тобі не соромно дитиною прикриватися?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні