У Ковелі відбувся міжнародний пробіг. ВІДЕО

0
1
У Ковелі відбувся міжнародний пробіг. ВІДЕО
Тринадцятий міжнародний пробіг у Ковелі зібрав понад тисячу любителів бігу та професійних спортсменів.

В рамках заходу відбувся і чемпіонат України з півмарафону: дистанцію 21 кілометр 97 з половиною метрів найшвидше подолав кандидат в майстри спорту Ігор Гелетій з Івано-Франківська, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

Змагання легкоатлетів приурочили дев'яностій річниці першого маршу-пробігу на Волині та 500-річчю надання Ковелю Магдебурзького права. Президент незмінного організатора пробігу — спортивного клубу “Ковель” - Юрій Семенюк цього разу агітував за здоровий спосіб життя не лише словами, а й бігом.

А от ковельчанка Вікторія Курсова перемогла у перегонах з візочками на півкілометра: на старт такого екстремального забігу вийшли одинадцятеро мам із дітьми. Серед шанувальників бігу можна було зустріти і спортсменів, яким уже далеко за сімдесят.

Разом з представниками України за перемогу на дистанціях ковельського пробігу змагалися також спортсмени з Польщі та Білорусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні