Не ведіться на хворі фантазії людей з СРСР, - донька загиблого атовця з Волині

19
5
Не ведіться на хворі фантазії людей з СРСР, - донька загиблого атовця з Волині
Донька загиблого атовця Сергія Климчука Вікторія вважає, що через 73 роки після закінчення війни суспільство досі живе поняттями "людей з СРСР".

"Останні роки 8-9 травня мене супроводжує одна єдина думка: невже у 2018 (!) році, за 73 роки після закінчення Другої світової, українське суспільство досі живе тим самим нафталінним дискурсом?" - пише дівчина на своїй сторінці у Фейсбуці.

І додає: "Я маю на увазі не лише примітивне папєдабєсіє якихось псевдо-ветеранів чи відрижок «русского мира», фільми типу «В бой идут одни старики» цілодобово по Інтеру + концерт з Кобзоном як бонус. Я маю на увазі набагато більш глибинні моменти".

За її словами, сучасне українське суспільство досі ведеться на російську парадигму вічної боротьби комуністів проти нацистів. І люди обов'язково мають обрати сторону.

"Якщо ти патріот і, не дай Боже націоналіст, дуже ймовірно, що на тебе повісять страшний ярлик «нацик» чи «фашик». Тобто будь-яка демонстрація націоналістом своїх поглядів типу маршів Нацдружин чи якоїсь смолоскипної ходи супроводжується оцінками типу «от, і Третій Рейх так починався», - зазначає Вікторія.

Дівчина вважає, що недоречно нині порівнювати російсько-українську війну на Сході і Другу світову. Мовляв, не те століття, не ті сторони конфлікту, не ті ідеології.

"Жити поняттями 73-річної давнини означає там і лишитись у своєму розвитку. І те, що поруч з вами досі живуть ностальгуючі за СРСР, не означає, що потрібно вестись на їхні хворобливі фантазії та заглиблюватись у їхній, давно не існуючий, світ", - стверджує волинянка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Курка поїдь в концтабір "Майданик" і всі питання про фашизм відпадуть відразу.
Відповісти
Розумна дівчина. Правильно говорить. А назва концтабору правильно звучить "МайданЕк".
Відповісти
Півень,до чого тут МайданЕк? Хто ж тобі в голову так нас....ав?
Відповісти
А ТИ ПОЇДЬ на соловки. побачиш багато цікавого для себе
Відповісти
ех ,хочеться ім ковбаси по 2,20...
Відповісти
На Волині вати,як болота. Тільки сидить тихо...
Відповісти
люди виживають. коли їм стане більш-менш зрозуміло, чому доводиться виживати, та набридне дивитись на ситі пики партійців у вишитих труселях, вони перевішають вас на ліхтарях))
Відповісти
так, так, так. комуністичну заразу давно пора перевішати
Відповісти
так вони всі з того світу не вилазять. значна частина нациків не може пролікуватись від того, що їхніх предків нагнули та погнали, як собак паршивих, з української землі, разом з німчурою. в нормальних людей взагалі ця тема не мала б виникати у голові. чого їм нейметься? питання відкрите. ще можна зрозуміти побєдобєсіє в тих, хто поїхав дахом на перемозі (яка їм не належить), тут хоча б зрозуміло, чим пишаються, хоч і дурні. побєдобєсіє іншого виміру - це теж хвороба. лікуйтеся.
Відповісти
Ти "чєпуха" невмивана. Що ти намішало все накупу.Слабе якесь...
Відповісти
Поіідь в ГУЛАГ подивися і не "цвірінькай" про гарне минуле
Відповісти
Були ГУЛАги але мільйони те все оминуло і люди будували державу! Було погане але було і багато позитивного, а що маєте зараз - одні вигуки у вишиванках героям слава? Ну волайте далі...
Відповісти
перші концтабори придумали австріяки, зокрема, для православних русинів на Закарпатті. ну потім були амери, які тримали у концтаборах своїх громадян японського походження. в будь-якій державі є апарат примусу та знищення неугодних. але коли нема держави, це все. подивіться на нас.
Відповісти
Давай тебе і твою сім'ю заженемо в концтабір. Попрацюєте років десять на розбудову держави. Відчуєш багато позитивного.
Відповісти
знищення сотень тисяч мирних людей - це позитив ?!! ти хворе на голову створіння
Відповісти
ти хоч знаєш різницю між нацизмом і націоналізмом
Відповісти
ох і повилазила вата невмивана,скоро шабаш буде під кривавим прапором,святою водичкою вас покропити щоб не показилися
Відповісти
І скільки того сміття тролячого просовєтського вилізло і п..ть і п..ть. !!!! Що ти знаєш, може читав не тільки комуняцкі ідеологічні опуси?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні