Лучанин кликав російських військових в Україну

6
4
Лучанин кликав російських військових в Україну
64-річного лучанина обвинувачують у розповсюдженні матеріалів із публічними закликами до зміни меж території та державного кордону України.

У Луцьку чоловік в російській мережі «Одноклассники» розміщував публічні заклики щодо необхідності «звільнення» військами Росії території України від проукраїнські налаштованого населення, - повідомляє прокуратура Волині.

Слідчими Управління Служби безпеки України у Волинській області та уповноваженими прокурорами прокуратури області зібрані докази винуватості мешканця обласного центру Волині у вчиненні цього кримінального правопорушення.

Після викриття обвинувачений сприяв розкриттю вчиненого ним злочину, щиро розкаявся у скоєному, відтак між ним та прокурором укладено угоду про визнання винуватості, яку разом із обвинувальним актом передано на розгляд суду.

Чоловікові "світить" від трьох до п’яти років з конфіскацією майна або без.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зайдіть на ТзОВ "Альянс", що на вул. Лесі Українки. Там зранку до вечора в офісі в залі очікувань, щоб людям не було сумно, транслюють російське ОРТ і нічого!!
Відповісти
Там Національний Альянс.
Відповісти
в люцьку такої пятої колони як гною
Відповісти
Я б сказав так: як гівна за лазнею.
Відповісти
Старе,і всі клепки з голови повилітали!Гадає що союз таким чином вернеться
Відповісти
Конфіскація ! І за межі України !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні