Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»

0
1
Вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети Луцька «Волинь24»
Дев’ятнадцятий номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 7 травня.

У ньому ви прочитаєте:

«Їх менше знають». Як радник міського голови за гроші лучан себе рекламує.

«Колись винесла вагітну на третій поверх на руках». Найстарша і найдосвідченіша акушерка Волині Віра Відринська, яка уже розміняла дев’ятий десяток років, розказала, чому чоловіки непритомніють на пологах, як правильно підготуватися до народження дитини, а також пригадала, як одного разу голова жінки застрягла у ліжку.

«Вийшли, походили по полю і розбіглись…» Футбольна команда «Волинь» двічі поспіль поступилася з мінімальним рахунком. Коментуючи поразку від «Колоса», вболівальники не добирали слів. Газета друкує окремі коментарі, розміщені на офіційному сайті клубу. А також запитує: в якій лізі гратиме «Волинь» наступного сезону?

«Вечірка» друкує подробиці трагедії в селі Черемошне Ковельського району, де троє дітей гралися сірниками і обгоріли, розповідає про загибель скутериста в Нововолинську, а також про затримання афериста, який ошука щонайменше 10 волинянок.

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження.

Також у газеті – рубрика «Трапилося цими днями», результати матчів чергового туру чемпіонату України з футболу в першій лізі і Прем’єр-лізі, турнірні таблиці обох ліг, повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте отримати свіжий примірник «Волинь24» на вулицях міста.
Газета розповсюджується БЕЗПЛАТНО.

А для читачів, які хотіли би отримувати першу вечірню газету Луцька у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, повідомляємо: на «Волинь24» триває передплата. Передплатити газету можна в найближчому відділенні «Укрпошти».

Ми й надалі розповсюджуємо газету безплатно. Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 3,42 грн, на три місяці – 8,86 грн, до кінця року – 18,54 грн. Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні