Палиця задекларував у травні понад п’ять мільйонів доходу

5
7
Палиця задекларував у травні понад п’ять мільйонів доходу
Голова Волинської облради Ігор Палиця у травні 2018 року вніс до декларації відомості про 5,4 мільйона гривень надходжень від фірми з Кіпру «АМЕРСФУД ЛТД».

Три повідомлення про суттєві зміни в майновому стані Палиці з’явилися в Єдиному державному реєстрі декларацій 4 травня 2018 року.

Відразу три повідомлення про суттєві зміни в майновому стані з'явилися в Єдиному держреєстру декларацій 4 травня
Відразу три повідомлення про суттєві зміни в майновому стані з'явилися в Єдиному держреєстру декларацій 4 травня


У документах сказано, що Ігор Палиця отримав надходження від фірми з Кіпру «АМЕРСФУД ЛТД» за продаж нерухомості. Загалом сума надходжень, які голова Волиньради задекларував у травні, становить майже 5,4 мільйона гривень.

До слова, це вже не вперше голова Волиньради у цьому році повідомляє про надходження від кіпрського офшору.

Повідомлення про 6,4 мільйона гривень доходу від «АМЕРСФУД ЛТД» з’явилося на сайті НАЗК 28 березня – через два дні після того, як Палиця подав декларацію про доходи за 2017 рік.

Як писала раніше Людмила Яворська для «Волинь24», якщо вірити декларації Ігоря Палиці за минулий рік – у посадовця немає жодної власної нерухомості.

Все внесене в декларацію нерухоме майно – дві квартири та три паркомісця в Києві, офіс у Луцьку – нібито знаходиться в оренді.

До речі, торік Ігор Палиця уже отримував дохід від цієї ж фірми «Амерсфуд ЛТД», яка зареєстрована на Кіпрі. Так само – за відчуження майна. Тоді сума становила 35 мільйонів гривень.

Проте на той час у посадовця була нерухомість: нежитлове приміщення в Києві площею 267,8 квадратів. Щоправда, оборудка теж видавалась дивною, адже ціна була суттєво вищою за ринкову. Приміром, офісне приміщення в центрі столиці такою ж площею на ріелторських сайтах пропонували за ціною від 5 до 10 мільйонів. Сам Палиця, за інформацією з декларації, придбав цю нерухомість у 2013 році за 3,2 мільйони гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Палиця пояснив, за що отримав 35 мільйонів від офшору з Кіпру

Після цієї оборудки у коментарі виданню «Волинь24» Ігор Палиця підтвердив, що отримав кошти саме за продаж цього приміщення. При цьому наголошував, що до фірми «Амерсфуд ЛТД» не має жодного стосунку.

«У мене немає кіпрських фірм. Фірма, яка купила, не має до мене взагалі ніякого відношення. Можете бути спокійні на 100 %», – сказав Палиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мільйонери при владі - злочинці,не може чиновник займатися бізнесом!
Відповісти
Це з швейцарськими траліками чи ще ні?
Відповісти
Хай кругом будуть бідні, як по вказівках Леніна... а Л.Яворська що має з майна хай повідомить,а може скоро щось буде мати.
Відповісти
Це вже з перинатальним центром.
Відповісти
відмивання коштів?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні