На Волині школи не готові до пожеж

0
-6
На Волині школи не готові до пожеж
На Волині загальноосвітні та дошкільні заклади не обладнані системою протипожежного захисту.

У четвер, 3 травня співробітники підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області провели 8 позапланових перевірок загальноосвітних та дошкільних закладів, - повідомили в управлінні ДСНС України у Волинській області.

Усі перевірені об’єкти – загальноосвітні та дошкільні заклади Турійського, Рожищенського, Локачинського та Іваничівського районів – не обладнані системою протипожежного захисту.

Дерев’яні конструкції горищ не оброблені вогнетривким розчином у загальноосвітніх школах I-II ступенів села Обенижі Турійського району та села Морозовичі Іваничівського району, а також в дитсадках сіл Морозовичі та Луковичі Іваничівського району.

У загальноосвітній школі села Навіз Рожищенського району не проведено заміри опору електромережі, а в школі села Духче Рожищенського району – ще й пошкоджена система блискавко захисту, а водонапірна вежа не пристосована для забору води пожежними автомобілями.

За результатами перевірок 3 посадові особи притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні