У Луцьку впіймали 14-річного водія

2
2
У Луцьку впіймали 14-річного водія
У Луцьку 14-річний хлопець кермував авто на вулиці Потебні.

Це сталося 5 травня, - повідомляє прес-служба патрульної поліції у Волинській області.

Правоохоронці помітили, що з бічної вулиці виїжджає автомобіль з дитиною за кермом. Всередині був хлопець приблизно 14 років. Згодом підійшов його батько, якого оштрафували за невиконання батьківських обов'язків.
Теги: авто, дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зовсім правил не знає...
Читайте - Стаття 126. Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки
-------------------------
Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або ПЕРЕДАЧА керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, - тягнуть за собою накладення штрафу від тридцяти до тридцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Відповісти
Це проти правил, передача керма дитині.
Але памятаю себе дитиною, як це класно було проїхатись за кермом авто. Своїй дитині також даю кермо, але в безлюдних місцяк.
ЦЕ ПРОТИ ПРАВИЛ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні