Викрили банду, яка відправляла українок у сексуальне рабство

0
-1
Викрили банду, яка відправляла українок у сексуальне рабство
У Миколаївській області СБУ викрила діяльність міжнародної злочинної групи торговців людьми.

Зловмисники переправляли українок для сексуальної експлуатації в країни Європи і Західної Азії, пише "ТСН".

Мешканка Миколаєва спільно зі співмешканцем знаходили дівчат, які мали проблеми із грошима, і переконували їх зайнятися секс-бізнесом за кордоном.

Потім жінка надсилала анкети українок в один із розважальних центрів у Європі, власники якого оплачували переїзд дівчат до європейських та азіатських країн.

Задокументовано 5 фактів переправлення українок за кордон учасниками групи. Правоохоронці повідомили, що після прибуття у дівчат забирали документи й обмежували їх у переміщенні. Значну частину зароблених дівчатами коштів зловмисники привласнювали.

СБУ затримала за місцем проживання організатора схеми, який контролював виліт до Європи двох українок за допомогою електронного зв'язку.

Під час обшуків вилучено комп'ютерну техніку та засоби зв'язку, анкети українок і листування, що підтверджує переправлення жінок за кордон для сексуальної експлуатації.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні