Відома Каменських знялася у гламурній фотосесії

0
4
Відома Каменських знялася у гламурній фотосесії
Співачка Настя Каменських, яка сьогодні святкує 31-річчя, знялася у новій яскравій фотосесії та розповіла про спілкування з Потапом та стосунки з коханим.

Зірка, яка тепер виступає сольно під псевдонімом NK, продемонструвала свій новий образ під час знімань для глянцю Viva.

На фото артистка постає з прямим волоссям, у білій шубі з принтом карткових мастей, яскраво-жовтому піджаку, червоних ботфортах та смугастому костюмі.

В інтерв’ю журналу Каменських розповіла, що попри те, що дует "Потап і Настя" поставлений на паузу на невизначений термін, вони з Олексієм продовжують товаришувати.

"Ми продовжуємо підтримувати одне одного і допомагати. Потап мені написав два перших сингли, і, погодьтеся, він геніальний хітмейкер", - сказала артистка.

Тим часом про особисте виконавиця говорити навідріз відмовляється. Настя запевняє, що розсекретить коханого, коли прийде час.

"Я не приховую, що шалено щаслива, і кожному цього бажаю. Я неодноразово говорила: коли настане момент і я захочу, про все обов'язково розповім. А поки своє кохання, свого обранця я оберігаю від численних чуток і розмов. Щастя любить тишу", - зауважила Каменських.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні