У Луцьку знайшли неякісне масло

2
6
У Луцьку знайшли неякісне масло
Під час перевірки на складах у Луцьку знайшли масло із вмістом немолочних жирів.

Про це повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

Лабораторні дослідження зразків солодковершкового масла «Селянське» та «Славне масло селянське» виробництва ТОВ «Інтер-мол» (місто Дніпро), а також солодковершкового бутербродного масла з 63% жиру (домашнє) виробництва ТОВ «Іва-Арт» (Івано-Франківська область) виявили вміст немолочних жирів, що згідно з ДСТУ 4399:2005 не дозволено.

Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Анатолій Тимофіюк розповів, що відбір масла здійснила відповідна служба на складах у місті Луцьку.

Наразі проблемою займаються фахівці. Аби убезпечити потенційних покупців, повідомили про ситуацію всіх, хто проводить тендерні закупівлі, організовує харчування в школах, садочках, лікарнях та інших закладах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке масло скрізь і всюди продають,даже шукати не треба
Відповісти
Рослинний жир не тільки в маслі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні