Це антиреклама майстрів, - луцька манікюрниця про скандальну заяву радниці мера

3
8
Це антиреклама майстрів, - луцька манікюрниця про скандальну заяву радниці мера
Власниця луцької студії нігтьового сервісу Олександра Власюк обурилася заявою радниці луцького мера Мар'яни Сорочук щодо відсутності стерилізації інструментів у більшості манікюрних салонів міста.

Свою думку Олександра опублікувала на власній сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, радниця мера Луцька Мар'яна Сорочук заявила, що більшість салонів краси та приватних косметичних кабінетів не стерилізують належним чином інструменти для манікюру.

"Мені цікаво, це був піар певної майстрині чи антиреклама усіх інших майстрів? Любі активісти, журналісти та всі інші, хто кидається тапками, якщо ви не знаєте, що десь роблять інакше, то це не означає, що цього інакше немає. Є люди, які працюють якісно", - вважає майтер манікюру.

Жінка вважає, що не варто усіх "рівняти під одну гребінку".

"У відео показую та розповідаю, як ми працюємо та як навчаю своїх учнів. І робимо так уже не перший рік. Я знаю багатьох майстрів, які відповідально ставляться до своєї роботи та здоров'я клієнтів. Можливо, уже варто звернути увагу на них?" - зазначила Олександра Власюк.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пані Олександра, я не знаю Маряну Сорочук і точно нікого не лобіюю. Вірус гепатиту В передається з кров"ю і для передачі вірусу достатні крові, яка міститься на лезу скальпеля. А знищується вірус лише (підкреслюю!) в жаросухій шафі при 1,5 год стирилізації при температурі 180 гр по С. Це аксіома, все решта окозамилення. Стосується стоматологів також і в першу чергу! Не Вам, а читачам кажу, повірте, знаю не зі слухів! І ще. В Україні не існує механізму притягнути до судової відповідальності особу, яка при наданні послуг передала і вірус гепатиту (
Відповісти
Шановний Лучанину, повірте, я знаю реальну ситуацію зі салонами та майстрами. Я знаю, що у нас немає контролюючих органів. Я знаю, що мої учні, буває, відмовляються працювати в салонах. Я знаю, що є майстри, що вчаться по ютубах. І мені прикро від цього.
АЛЕ!
Я знаю, що є інші майстри, які працюють інакше. Майстри, які роблять якісно. Майстри, які відповідально ставляться до своєї роботи та здоров‘я клієнтів, бо то, в першу чергу, потрібно нам, самим майстрам. Нас багато. І я хочу, щоб нас знали. Я хочу, щоб про нас говорили; щоб розповідали, як має бути, а не навпаки.
Відповісти
Мар'яна вже парк зі слоником " почистила"- взялася за салони
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні