Дерматолог Анджеліни Джолі розкрила всі секрети її краси

0
1
Дерматолог Анджеліни Джолі розкрила всі секрети її краси
Анджелі́на Джолі́ користується послугами дерматолога Ронди Ренд з раннього віку. Десятки років тому на прийом до Ронди її відвела мама, а тепер акторка водить до неї і своїх дітей.

Ренд не говорить багато про особливості роботи зі своїми зірковими клієнтами, проте з дозволу Анджеліни вперше розкрила секрети, що дозволяють акторі підтримувати шкіру в ідеальному стані.

1. Вона рано почала доглядати за шкірою: "Коли Джолі зрозуміла, що стане акторкою, вона вирішила піклуватися про свою шкіру. Вона завжди була красивою від природи, тому їй не потрібно було прикладати багато сил. Актриса використовує санскрін, м'який засіб для очищення шкіри, продукти з антиоксидантами, оксикислотами та натуральними компонентами. Їй не потрібні скраби та засоби, в складі яких є багато хімічних речовин».

2. Захист від сонця: «Актриса почала користуватися сонцезахисними засобами ще в юності. Вона завжди знала, що ультрафіолетові промені негативно впливають на шкіру і, у тому числі, провокують появу пігментних плям. Крім того, вона носить капелюшки, і це теж дуже важливо. Джолі також приділяє увагу зволоженню шкіри, але ж, захист від сонця - найкраще, що можна зробити, щоб уникнути передчасної старіння».

3. Постійний догляд: «У подорожах Анджеліна також доглядає за шкірою - вона не перестає використовувати продукти з оксикислотами і антиоксидантами. А коли Джолі приходить до мене, ми намагаємося обережно підходити до вибору процедур. Іноді, дуже рідко, ми робимо чистку лазером».

4. Мінімум макіяжу: «Джолі носить макіяж лише на роботі - напевно, тому її шкіра досі й виглядає так добре. Вона також уважно ставиться до зняття макіяжу, а її візажист ретельно підбирає макіяж-засоби і піклується про її шкіру, поки акторка працює».

5. Хороші гени: «Їй пощастило - вона успадкувала від мами прекрасну "оливкову шкіру". У Анджеліни дійсно хороші гени, і з часом вона стає тільки гарніше».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні