Пляшки, пакети і обгортки: парки у Луцьку кишать сміттям

0
-5
Пляшки, пакети і обгортки: парки у Луцьку кишать сміттям
У Луцьку після травневих вихідних відпочивальники залишили гори сміття.

Про це повідомляє Конкурент.

Найпопулярнішим місцем відпочинку місцевих жителів є пляж у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Загалом переповнених смітників видно не було (очевидно, що їх встигли поприбирати). І тому із входу зі сторони центральної алеї парку ця зона видалась напрочуд чистою (враховуючи те, що там чотири дні поспіль відпочивали, пили та їли люди).

Втім, якщо пройтись трохи далі в бік будівлі "Спартака", то там "сліди" відпочинку людей були більш помітні – це залишені пластикові пляшки з-під води на лавці, розкидані де-не-де пляшки з-під пива, горілки, сухариків, чипсів та іншої трапези. Хоча й були відпочивальники, які збирали сміття в пакет і чемно відносили їх до сміттєвих баків, яких на пляжі вдосталь.

У парку 900-річчя теж були люди, які залишили "на згадку" сміття на лавках, в траві та на згарищі від багаття.

У зеленій зоні, що на вулиці Набережній, сміття після себе лишило теж немало компаній. Наприклад, хтось чемно зібрав сміття з-під їжі та напоїв в пакет, який лишив на згарищі багаття.

Інші люди, які тут відпочивали, просто загасили вогнище і покидали пляшки з-під алкогольних напоїв, навіть не зібравши їх в пакет.

Були згарища багаття, біля яких не було жодного папірця чи обортки з-під чипсів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні