ПриватБанк запустив новий вид страхування від фінансових втрат*

0
3
ПриватБанк запустив новий вид страхування від фінансових втрат*
Трапляються ситуації, коли від рук шахраїв страждають гаманці ні в чому не винних людей. ПриватБанк запустив новий вид страхування, який врятує жертв шахрайства від фінансових втрат.

ПриватБанк запроваджує страховку “Захист від шахрайства”. Це сервіс, який дозволить убезпечити себе від різного виду шахрайства і в найкоротші терміни повернути гроші, викрадені злочинцями. Страховка передбачає захист від незаконного зняття готівки, несанкціонованих переказів, покупок, оплат, скіммінгу тощо.

Щомісячнгий платіж за страховку становить всьго 29 гривень. Максимальна страхова сума - 50 тисяч гривень. Послуга діє не лише на території України, але й у будь-якому куточку світу.

Оформити страхування від шахрайства можна самостійно в Інтернет-банку Приват24: Мої рахунки - Страховки - Оформити страховку - Захист від шахрайства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні