Луцькі пластуни відзначили річницю заснування Пласту. ФОТО

0
1
Луцькі пластуни відзначили річницю заснування Пласту. ФОТО
Луцькі пластуни відзначили 106-ту річницю від дня Першої Пластової Присяги.

Офіційна церемонія відбулася у неділю, 29 квітня, - йдеться на сторінці "Пласт на Волині" у Фейсбуці.

Заходи розпочались з Замкової площі, звідки і розпочався вимарш пластунів до Театрального майдану. Опісля вимаршу почалась офіційна церемонія відкриття святкування, де нагородили низку пластунів, за їхній вклад у розвиток організації, урочисто перевели на нові ступені юнаків та юначок. Згодом відбувся квест по історії скаутингу та Пласту, де команди завзято змагались за призові місця.

Також у програмі святкування був вуличний університет для всіх охочих, де можна було дізнатись більше про найбільшу скаутську організацію України, паралельно з цим проводилась пластова ярмарка, а на кінець програми пластуни провели традиційні співи.

«Такого типу святкування у Луцьку відбувається вперше, це гарний досвід, який ми перейняли у інших пластових осередках, таким публічним чином святкування ми підвищуємо впізнаваність, а отже і авторитет організації», – додає координатор акції Олексій Мельник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні