Чому на автостанціях у Луцьку поменшало ромів

3
8
Чому на автостанціях у Луцьку поменшало ромів
Часто на автостанції можна побачити картину, коли сидить велика ромська сім’я, і діти бігають поміж пасажирів, просячи гроші.

Про те, чи давати милостиню ромам, і як боряться із дітьми-жебраками на луцьких автостанціях розповіла директорка Володимир-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Ірина Пикалюк, пише "Слово правди".

Ірина Пикалюк каже, зіткнувшись з такою ситуацією, потрібно викликати поліцію. Мовляв, вони не чекають, поки з'явиться людина у формі, а почувши слово "поліція", збирають дітей та йдуть геть.

"Найчастіше це немісцеві, кочові роми, які залучають дітей до жебрацтва, відповідно – скоюють злочин", - каже посадовиця.

Вона додає, що на луцьких автостанціях знайшли спосіб, аби боротися із ромами, які змушують своїх дітей жебракувати.

"Там віднедавна з гучномовців час від часу закликають пасажирів звертатися до правоохоронних органів, якщо до них підходять діти-жебраки, а на стінах висять таблички з цими ж закликами. Після таких нововведень кількість прохачів там дійсно суттєво зменшилася", - зазначила Ірина Пикалюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай та Ірина особисто пройдеться автостанцією. І не пише того про що не знає.
Відповісти
Найкраще такі питання вирішував Гітлер.
Відповісти
Якби той"ХВАЛЬОНИЙ" Торчинський мер не давав дозвіл на приписку тих (за гроші,і без грошей), кого президент Лукашенко вимів з країни то місто Луцьк не мало-б такої проблеми з тими циганами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні