Вона мені близька, - холостяк про лучанку

0
14
Вона мені близька, - холостяк про лучанку
Рожден Анусі, який став головним героєм в програмі "Холостяк-8" зізнався, що лучанка Іванна Гончарук стала йому близькою.

Про це йшлося у пост-шоу "Холостяк-8".

Після восьмого випуску проекту Рожден Анусі розповів, що його фаворитка Наталія розчарувала його, тоді як Іванна Гончарук виявилася набагато ближчою, ніж він думав.

«Минула неділя показала мені багато цікавих моментів, пов’язаних з дівчатами. Наприклад, той фаворит, який на перший погляд видається супер твоїм, з часом проявляє себе з іншої сторони і зриває всі маски. Так на цьому тижні проявила себе Наталія. При цьому та людина, яка спочатку видавалася чужою і яку ти побоювався через непорозуміння, наприклад, Іванка, виявилася набагато ближчою і цікавішою», - сказав холостяк.

На пост-шоу, один з експертів, психолог та телеведучий Дмитро Карпачов порівняв поцілунки Наталії з Рожденом, та Іванки з Рожденом.

«З одного боку ми бачимо пристрасний поцілунок з хімією, а з іншого боку щось таке невиразне», - сказав психолог.

Проте учасниця шоу Анетті сказала, що у поцілунку з Наталією Рожден був обережний.

«Було бажання,проте і він і вона підходили один до одного обережно. З Іванною все було по-іншому, і настрій , і атмосфера. Все на одній хвилі», - сказала дівчина.

Не обійшлося на пост шоу і без суперечки.

Учасниця шоу Оля сказала, що вона не побачила ніякої хімії у поцілунку Іванни та Рождена. Іванка відповіла, що заздрість – це погано і таким чином Наталія знецінює цей романтичний поцілунок.

«Іванка підтримує чоловіка, вона дуже жіночна. А в мене важкий характер, я мала підтримати чоловіка, я повинна була радіти нашому побаченню, але настільки мені складно ламати себе… Я давала йому чесні та щирі реакції на те,що відбувалося», - відповіла Наталія.

«Мені неприємно, що є інші. Що вони ще й цілуються. Але я знала, на що я йду, я готова притиснути своє его. Я бачу майбутнє і це придає мені сил боротися далі», - додала Іванка.
Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні