Хворі діти треба лише матерям, - волинянка, яка одна виховує доньку

1
0
Хворі діти треба лише матерям, - волинянка, яка одна виховує доньку
Хворі діти потрібні лише матерям. Таку думку висловила мама хворої Єви Марчук - Катерина з селища Іваничі.

Про це пише Буг.

Катерина, яка сама виховує хвору дочку, говорить, що умови для її важкохворої дитини не завжди комфортні. Доводиться терпіти задушливі маршрутки, відсутність пандусів та ліфтів у поліклініках, шалені черги. Проте жахливі випробування не зламали їх. Особливий світ Єви дав можливість ще більше цінувати одна одну.

"Дуже важливо розуміти, що життя йде. От так і ми з Євою. Залишилися вдвох, тепер (хоча так було і раніше) все залежить від мене. Це нормальна статистика – хворі діти потрібні лише матерям. Це завжди мене стимулювало. Мало хто вірив, що ми зможемо. А ми змогли. На жаль, реабілітацію змушені були відкласти через погане УЗД нирок. Знову лікування. Але є і хороші новини: ми змогли повністю відмовитися від протисудомних ліків, ми у стані ремісії. І ми можемо ставати на ніжки, тримаємо корпус!!! Зараз головне це підтримати. Одній все встигати неймовірно тяжко, але ми крепкі) терпіння, і ми будемо ходити", – пише Катерина Марчук у фейсбуці.

Єва Марчук народилася у листопаді 2015-го року в пологовому відділенні Іваничівської лікарні й відразу потрапила до реанімації. Діагноз – крововилив потиличної ділянки внаслідок пологової травми. Мама дівчинки стверджує, що її доньку скалічили саме під час пологів.

З того часу триває боротьба за повернення Єви до повноцінного життя.

Допомогти Єві можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку 4149 4978 4195 1926 (Марчук Катерина).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фільмів надивляться, татусів не шанують, думають - кращий трапиться...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні